20 oktober

DSV Venlo aangenomen!

Wij mogen weer de beplating leveren en monteren voor een DSV. Dit XXL distributiecentrum wordt gerealiseerd in Venlo voor onder andere de opslag van high value goods. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Unibouw BV. 

 

Het gebouw omvat ca. 81.000 m² en heeft 4.300 m² aan kantoorruimte. De oplevering wordt verwacht rond medio 2018.

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, lichtstraten en montage van de betonelementen.

 

DAK - 75.970 m²

Het dak zal voorzien worden van stalen dakplaten 135/930. Een klein gedeelte wordt uitgevoerd in stalen dakplaten 158/750.

 

GEVEL - 13.680 m²

De gevelbeplating zal uitgevoerd worden in sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van PVDF coating in Ral 9006 en Ral 9022. Een gedeelte van de sandwichpanelen worden horizontaal gemonteerd. Ook wordt er een aluminiumcomposiet gevel systeem toegepast en een gedeelte van de gevel zal bekleed worden met golfprofielplaten 18/988 in de kleur Ral 9006.

 

LICHTSTRATEN - 5.880 m²

De lichtstraten worden uitgevoerd in Polycarbonaat, 4-wandig 10mm dikte, opaal.

 

DSV VenloIn opdracht van Unibouw hebben wij al bij verschillende DSV's de beplating mogen leveren en monteren.

 

 

 

Over DSV

DSV is een wereldwijde leverancier op het gebied van logistieke oplossingen. DSV heeft kantoren in meer dan 70 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. De oganisatie is opgedeeld in drie divisies:

DSV Road: Met ongeveer 9.000 medewerkers is DSV Road een van de drie toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. 

DSV Air & Sea: DSV Air & Sea is de oplossing voor zee- en luchtvracht voor logistieke uitdagingen van en naar alle delen van de wereld.

DSV Solutions: Bij DSV Solutions wordt er samen met de klanten gewerkt aan het ontwikkelen van logistieke oplossingen die de klanttevredenheid verhogen en de kosten verlagen.