28 april

Distributiecentrum Delin te Roosendaal!

Delin Capital Asset Management realiseert een nieuw Europees Distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II. In 2018 is dit distributiecentrum van 6 hectare goed voor 1.200 nieuwe banen. In opdracht van Unibouw BV mogen wij hier de beplating leveren en monteren. DCAM is een vastgoedbelegger en vermogensbeheerder in met name de logistieke sector. 

 

 

Het warehouse wordt ruim 35.000 m² groot en kent ook een mezzanine van 3.300 m². 

 

 

Delin Roosendaal

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating, staalplaatbetonvloer, binnenwanden en binnenplafonds en het monteren van de betonelementen.

 

 

 

DAK - 53.940 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat 135/930.

 

 

GEVEL - 12.820 m²

De gevels worden bekleed met een sandwichpaneel , verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van PVDF coating in Ral 9007. Op een gedeelte van de gevel worden sandwichpanelen 120mm in de kleur Ral 5000 gemonteerd. Een klein gedeelte van de gevel wordt bekleed met een polycarbonaat lichtdoorlatend Day-Lite paneel, horizontaal gemonteerd 120mm, helder.

 

 

BINNENWANDEN EN BINNENPLAFONDS - 2.650 m²

De binnenwanden worden uitgevoerd in een sandwichpaneel binnenwand 100mm dikte, voorzien van interieurcoating in Ral 9002.

 

 

Delin Roosendaal

 

Delin Roosendaal

 

Delin Roosendaal

 

 

 

Over Delin Capital Asset Management

DCAM is een in Londen gevestigde vermogensbeheerder die zich met name richt op Europees logistiek vastgoed. Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in de ontwikkeling en asset management van distributiecentra in Noordwest Europa. Bekende huurders van dc's van DCAM in Nederland zijn G-Star met 35.000 m² in het Amsterdamse Westelijk havengebied en het dc van Nedcargo (voorheen Van Uden Logistics) langs de A12 in Waddinxveen. Het DC van 60.000 m², dat op bedrijventerrein Borchwerf II wordt gerealiseerd is naar verwachting in 2018 klaar.