15 januari

Datacenter AMS 8 te Amsterdam aangenomen!

Projectleider Martijn Jansen heeft de nieuwbouw van Datacenter AMS 8 te Amsterdam aangenomen. Hardeman I van Harten B.V. gaat hier de dak- en wandbeplating monteren. Het betreft een dakoppervlakte van ca. 12.100 m²! Dit project staat in opdracht van Van der Heijden bouwbedrijf BV.

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en wandbeplating, betonnen binnenwanden en het leggen van een staalplaatbetonvloer.

 

DAK - 12.100 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 158/750 en een gedeelte zal uitgevoerd worden in een stalen dakplaat type 106/750. 

 

GEVEL - 2.880 m²

De gevels van de datahal worden uitgevoerd in een aluminium achterconstructie met daarop Eternit Pictura lamellen in 30° en 60° die bevestigd zullen worden op de door ons te monteren betonnen sandwichpanelen. De gevels van het kantoor zullen uitgevoerd worden in een steenwol sandwichpaneel 200mm dik en de luifels worden uitgevoerd in Alucobond.

 

Comflor - 13.000 m²

Ca. 13.000 m² staalplaatbetonvloer ComFlor 95.

 

Datacenter AMS8 Amsterdam

Op bovenstaande afbeelding is een tekening te zien van het nieuw te bouwen Datacenter AMS 8 te Amsterdam.

 

Over Datacenter AMS 8

Het nieuw te bouwen gebouw heeft een omvang van circa 12.000 m², bestemd voor kantoren, technische ruimtes en ca. 8.000 m² datacenter vloer. Dit wordt het achtste datacenter van Interxion in de regio Amsterdam. Momenteel heeft Interxion 40 datacenters in 11 landen in beheer. Het is het eerste datacenter dat Interxion in deze regio bouwt op een nieuwe locatie. Tot nu toe waren zij steeds uitgegaan van de verbouw van bestaande logistieke panden.