10 juni

Dakbeplating bij nieuwbouw 'De Eemhorst' te Soest aangenomen!

In opdracht van Bouwbedrijf de Witte gaan wij de dakbeplating leveren en monteren van drie gebouwen bij de nieuw te bouwen woonzorgvoorziening De Eemhorst te Soest. Het project zal naar verwachting begin 2017 opgeleverd worden. Projectleider Cris Fraanje heeft dit project aangenomen.

 

 

woonzorgvoorziening de eemhorst te soest

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dakbeplating van drie gebouwen.

 

Gebouw A: 1.041 m²

Gebouw B: 955 m²

Gebouw C: 1.080 m²

 

DAK - 3.076 m²

De dakbeplating van de drie gebouwen zal uitgevoerd worden in een sandwich paneel type dak 1100 TR3+ 130/160, voorzien van een 200mu HPS ultra platisol coating in de kleur antraciet matt.

 

 

soest de eemhorst

 

 

 

Over woonzorgvoorziening 'De Eemhorst' te Soest

De Eemhorst is een duurzaam gebouwde kleinschalige woonzorgvoorziening in het groene buitengebied tussen Soest, Baarn en Amersfoort. De eemhorst is er voor mensen met geheugenproblemen, zoals dementie. Ook tijdelijke opvang is mogelijk voor revalidatie na een ziekenhuisopname of als respijtzorg ter verlichting van mantelzorgers. Naast een bestaande boerderij worden hier 25 appartementen voor ouderen met dementie gerealiseerd, met diverse voorzieningen. Uitgangspunt is om in een agrarische omgeving een huiselijke en aansprekende huisvesting te maken.

 

 

Bezoek regelmatig onze website om op de hoogte te blijven van onze projecten!