21 augustus

BMW te Amsterdam in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is al een paar weken bezig met de uitvoering van project BMW te Amsterdam. Deze week voeren onze medewerkers de laatste werkzaamheden uit. Volgende week zal dit project worden opgeleverd. Hardeman | van Harten B.V. heeft al meerdere keren de dak- en wandbeplating uitgevoerd voor BMW.   

 

De opdracht is gegeven door Pleijsier Bouw te Genemuiden en aangenomen door onze projectleider Martijn Jansen. De uitvoering op de bouw wordt begeleid door voorman Roelof Boonzaaijer.

 

BMW Amsterdam

 

Onze werkzaamheden en gebruikte materialen zijn als volgt:

 

1) Dakbeplating hoofddak en entree

De dakbeplating is uitgevoerd in een stalen dakplaat type 158/750 0.75 mm dikte, sendzimir verzinkt, ongecoat en ongeperforeerd. De totale oppervlakte van de dakbeplating bedraagt circa 970 m².

 

2) Gevels boeiranden en luifels

De gevels van de boeiranden en de luifels zijn uitgevoerd in vlakke sandwichpanelen, type Silk-C. Ter plaatse van de hoeken van de boeien zijn gezette hoekpanelen gebruikt. De werkende breedte is 1150 mm. De binnenplaat is sendzimir verzinkt en voorzien van interieurcoating ral 9002, isolatiekern EPS 80mm met een vlakke buitenplaat. De buitenplaat is voorzien van prisma coating ral 9010. Een deel van de gevelpanelen is uitgevoerd in sandwichpanelen met een dikte van 80 mm. De binnenplaat is gelinieerd en voorzien van interieurcoating ral 9010. De micro buitenplaat is voorzien van coating 9005  en 9006. De totale oppervlakte van de gevelbeplating bedraagt circa 5.300 m²

 

3) Alucobond 

Deze alucobondbeplating is 4 mm dik, voorzien van de Galactic Sparkle kleur: White Silver. Alucobond platen worden fabrieksmatig gewalst en verlijmd op omegaprofielen op kleur. De totale oppervlakte van de alucobondbeplating bedraagt circa 400 m².

 

Volgende week zal onze fotograaf foto's maken van de oplevering van dit mooie project. De opleverfoto's zullen dan zo spoedig mogelijk op de website geplaatst worden. Bezoek dus regelmatig onze website en blijf op de hoogte van onze actuele en gerealiseerde projecten!

 

Hieronder nog een aantal montage foto's van de afgelopen weken: 

 

BMW Amsterdam

 

BMW Amsterdam

 

BMW Amsterdam