02 december

Binnenkort: Agro Expo Beurs in Assen!

Hardeman | van Harten B.V. staat op 16 t/m 18 december 2014 op de beurs in Assen. AgroExpo Assen is dé nieuwe vakbeurs voor de complete agrarische sector in Noordoost-Nederland. Vanaf dinsdag 16 december is de TT Hall Assen drie dagen lang 'the place to be' voor ondernemende akkerbouwers, (melk)veehouders en boeren met een gemengd bedrijf.

 

Agro Expo Assen Agrarisch

 

Op AgroExpo Assen ontmoet u uw huidige en nieuwe leveranciers. Alles wat interessant is voor de (melk) veehouderij en akkerbouw komt aan bod. Uiteraard worden er tal van innovaties gepresenteerd, maar ook de bewezen producten en gevestigde namen ontbreken niet op de beursvloer. Het enige wat ontbreekt zijn de trekkers en werktuigen. Deze worden niet op AgroExpo gepresenteerd, maar zijn weer te zien op de Landbouw Vakbeurs Assen in 2015. Ook hier zal Hardeman | van Harten aanwezig zijn.

 

Bouwen aan de toekomst Agro Expo Assen                       Agro Expo Assen Agrarisch

 

Het thema voor de eerste editie van de AgroExpo is 'Bouwen aan de toekomst'.  Dat thema kunt u letterlijk nemen met stands over agrarisch bouwen, maar ook figuurlijk met thema's zoals duurzaam produceren en groene energie. Het doel van deze AgroExpo Assen is door het samenbrengen van alle kennis, producten en innovaties, elke agrarische ondernemer een gedegen fundering te bieden voor de groei in de toekomst. 

 

Besparen, uitbreiden, nieuwe technieken, duurzaam produceren; allemaal begrippen met het oog op de toekomst. Wat past bij uw bedrijf? Op de beursvloer van AgroExpo ziet u tal van innovatieve producten en diensten die u als boer kunnen helpen bij het realiseren van meer groei, meer winst en continuïteit in de toekomst.

 

Behalve een goed gevulde beursvloer waar boeren en bedrijven uit de complete sector elkaar ontmoeten, is er tijdens AgroExpo ook ruimte voor seminars, presentaties en workshops. Kennisoverdracht is namelijk een duidelijk speerpunt van deze vakbeurs. Om ook in de toekomst goed te boeren,  moet men nu vooruit denken. Om u als bezoeker nog beter te kunnen informeren over uw toekomstkansen, kunt u vlak voor aanvang of tijdens de beurs diverse seminars bijwonen, waar verschillende actuele onderwerpen specifiek belicht worden.

 

Hardeman | van Harten B.V. staat voor u klaar! Bezoek onze stand en kom meer te weten over onze producten en diensten! De projectleiders Kees Methorst en Klaas Willem Breunissen zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn. 

 

Openingstijden:                                                                                Agro Expo Assen Agrarisch

Dinsdag 16 december        13:00 - 22.00 uur

Woensdag 17 december   13:00 - 22:00 uur

Donderdag 18 december  13:00 - 22:00 uur                               

 

Wij zien u graag terug in stand nummer 132!