09 juni

BIC te Eindhoven aangenomen!

Projectleider Martijn Jansen heeft het project Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven aangenomen in opdracht van Systabo. BIC is een campusontwikkeling van bijna 200 hectare in Eindhoven Noord West en wordt gerealiseerd aan de A2, dichtbij Eindhoven Airport en het Beatrixkanaal. Wij mogen hier de beplating verzorgen van dit grote pand!

 

 

 

De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dak- en gevelbeplating en binnenwanden.

 

BIC eindhoven

 

BIC eindhoven

 

 

 

DAK - 51.000 m²

Het dak zal voorzien worden van stalen dakplaten 125/1000. Op een klein gedeelte van het dak (ca. 300 m²) zullen stalen dakplaten 106/750 gemonteerd worden.

 

 

GEVELS - 17.435 m²

De gevels worden bekleed met sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van PVDF coating in 5 Sikkens kleuren. Een gedeelte van de gevel (t.b.v. pompkamer) worden steenwolpanelen gemonteerd.

 

BINNENWAND - 4.650 m²

Ook monteren wij hier een sandwichpaneel binnenwand, 100mm dikte.

 

 

BIC Eindhoven

 

BIC Eindhoven

 

 

 

Over BIC 

Brainport Industries Campus is een campusontwikkeling van bijna 200 hectare in Eindhoven Noord-West. BIC komt langs de A2, dichtbij de luchthaven en maakt onderdeel uit van Brainport Park. BIC is een internationale campuslocatie bestaande uit ruimtelijke clusters voor hightech bedrijven in de toelever- en maakindustrie. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen. Elk gebouw beschikt over gedeelde faciliteiten en kan telkens worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers. Door de gebouwen loopt een glazen atrium met horeca en paviljoens voor onderwijs en projecten. De ruimte om de gebouwen vormt een geheel met het groene, bosrijke gebied van het nieuwe stadspark Brainport Park. Daar komen wandel- en fietspaden, weiden en bijzondere tuinen. Cluster 1 zal naar verwachting in 2017 opgeleverd worden.