07 oktober

Agrarisch project te Heerhugowaard in de uitvoering!

In opdracht  van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren voor de heer Zuurbier te Heerhugowaard. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Gerrit de Kruif heeft de leiding tijdens de uitvoering op de bouw. Dit agrarische project betreft een nieuwbouw van een stal. 

De nieuwbouw van de stal is in volle gang. De dakbeplating is inmiddels bijna geheel gemonteerd. Onderstaande foto geeft een beeld van de huidige situatie:

 

Heerhugowaard Zuurbier dakbeplating

 

De projectspecificaties zijn als volgt:

 

DAKBEPLATING

De dakbeplating is uitgevoerd in een Hollands Eternit Golfplaat in de kleur donkergrijs. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 2.458 m².

 

Heerhugowaard Zuurbier dakbeplating

 

GEVELBEPLATING

De  gevelbeplating zal worden uitgevoerd in een enkelwandige stalen plaat type 1000/35 met een trapeziumprofiel in de kleur donkergroen. De totale oppervlakte bedraagt ongeveer 291 m²

 

UPDATE 04-12-2014

 

Hieronder nog een foto vanuit de binnenzijde van de schuur na oplevering:

 

Heerhugowaard Zuurbier dakbeplating

 

Hardeman | van Harten B.V. is gespecialiseerd in verschillende soorten projecten. Van bedrijfshal tot stal, wij realiseren uw wensen! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!