26 mei

Agrarisch project 't Veld opgeleverd!

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. heeft Hardeman | van Harten de dak-en wandbeplating uitgevoerd bij familie Veldman te 't Veld. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Wouter van Hoef had de leiding tijdens de uitvoering op de bouw.

 

De opdracht bestaat uit de volgende onderdelen:

 

DAK: 

 

De dakbeplating van de ligboxenstal is uitgevoerd in een Sandwich dakpaneel type TR 50/85. De buitenplaat is voorzien van een HPS coating in de kleur Antraciet Matt. De oppervlakte van de dakbeplating is ongeveer 2.667 m². De dakbeplatng van de jongveestal is ook uitgevoerd in een Sandwich dakpaneel type TR 50/85 en een HPS coating in de kleur Antraciet Matt. De oppervlakte van de jongveestal bedraagt ongeeer 1.810 m². In het dak van de jongveestal zijn circa 82 m² lichtcassettes gemonteerd. 

 

GEVEL:

 

De gevelbeplating van de ligboxenstal en de jongveestal zijn beide uitgevoerd in een sandwich gevelpaneel type TR 40/75. De buitenplaat is hierbij voorzien van een HPS coating in de kleur Juniper Green. De oppervlakte van de gevelbeplating ligboxenstal is 426 m² en van de jongveestal 431 m². 

Hier enkele foto's van het project:

Veld Nieuwbouw stal

 

veld nieuwbouw stal

 

Veld Nieuwbouw stal