14 april

Adezz te Uden aangenomen!

Voor Unibouw gaan wij de beplating leveren en monteren bij een nieuw distributiecentrum, inclusief showroom en kantoorruimte voor Adezz te Uden. Adezz is fabrikant van kwalitatieve plantenbakken uitgevoerd in verschillende materialen. Begin mei gaat de bouw van start, de verwachte opleverdatum is eind 2017. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

Uden Adezz

Wij gaan hier de dak- en gevelbeplating en een binnenwand leveren en monteren.

 

 

DAK - 3.500 m²

Het dak zal bekleed worden met stalen dakplaten 125/1000.

 

 

GEVEL - 3.350

De gevels zullen voorzien worden van sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 100mm, buitenzijde voorzien van 50mu coating in een standaardkleur.

 

 

BINNENWAND - 215 m²

De binnenwand zal uitgevoerd worden in een sandwichpaneel, 100mm dikte, aan beide zijden voorzien van interieurcoating in Ral 9002.

 

 

 

Adezz UdenHierboven is een tekening van de nieuwbouw Adezz te Uden weergegeven.

 

 

 

Over Adezz

Adezz ontwikkelt en produceert plantenbakken, water- en vuurelementen en straatmeubilair. Deze worden geleverd aan professionals in de groenbranche in heel Europa. Het huidige pand in Uden werd te klein en het magazijn was gesitueerd op een andere locatie. Dankzij de nieuwbouw beschikt Adezz straks over de voldoende ruimte om alles op één locatie te doen. De bedrijfshal wordt voorzien van zes laaddocks en een laadkuil.