12 oktober

Aangenomen: nieuwbouw bedrijfspand te Ede!

Eurotrol B.V. gevestigd in Ede, is een gespecialiseerd bedrijf actief op de wereldmarkt van referentiematerialen voor de In Vitro Diagnostiek (IVD). Eurotrol onderzoekt, ontwikkelt en produceert kwaliteitscontroles voor de Klinische Chemie. Bij het nieuw te bouwen bedrijfspand gaan wij de beplating leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen gaat dit werk begeleiden in opdracht van Pleijsier Bouw en Onderhoud BV.

 

 

 

 

Nieuwbouw Eurotrol te Ede

 

Bij dit project leveren en monteren we de dak- en gevelbeplating en een binnenwand.

 

Nieuwbouw Eurotrol te Ede

 

DAK - 1.470 m²

De dakbeplating wordt uitgevoerd in dakplaten 125/1000.

 

Nieuwbouw Eurotrol te Ede

 

GEVEL - 1.700 m²

De gevels van dit bedrijfspand worden bekleed met sandwichpanelen, horizontaal gemonteerd, buitenzijde voorzien van Prisma coating in Seren White.

 

Nieuwbouw Eurotrol te Ede

 

BINNENWAND - 485 m²

De binnenwand wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel binnenwand, 100mm dikte. Ca. 200 m² wordt uitgevoerd in sandwichpaneel binnenwand, 120mm dikte steenwol.

 

 

Nieuwbouw Eurotrol te Ede

Eurotrol B.V, gevestigd in Ede, is een gespecialiseerd bedrijf actief op de wereldmarkt van referentiematerialen voor de In Vitro Diagnostiek (IVD). Eurotrol onderzoekt, ontwikkelt en produceert kwaliteitscontroles voor de Klinische Chemie. Zij leveren aan internationale diagnostica bedrijven, externe kwaliteitscontroleorganisaties en ziekenhuislaboratoria.