15 mei
Levering en montage dak- en gevelbeplating bij Jumbo te Bleiswijk

In opdracht van ASK Romein zijn we gestart met het monteren van de dak- en gevelbeplating bij het nieuwe distributiecentrum van Jumbo op het bedrijventerrein Bleizo te Bleiswijk.

Lees verder
30 april
Nieuw aangenomen: project WDP Boland te Bleiswijk

In opdracht van Willy Naesens Industriebouw zullen wij de dak- en wandbeplating gaan leveren en monteren bij het nieuwe distributiecentrum van WDP Boland te Bleiswijk.

Lees verder
09 april
Nieuw distributiecentrum op Distripark Dordrecht aangenomen

Op het industrieterein Distripark te Dordrecht gaan wij in opdracht van Hercuton binnenkort aan de slag met het leveren en monteren van dak- en wandbeplating bij een nieuw distributiecentrum.

Lees verder
24 maart
Project opgeleverd: dakvervanging van manage

In opdracht van aannemer De Jong uit Ursem Noord-Holland hebben we bij een manage in Wijdewormer een oud dak vervangen. Het bestaande dak bestond voor circa 3.250 m² uit asbestvrije golfplaten. Deze golfplaten waren aan vervanging toe.

Lees verder
24 maart
Bedrijfspand te Ede aangenomen

Bij het nieuwe bedrijfspand van ASAV Hef- en Hijstechniek B.V. te Ede zullen wij de dak- en wandbeplating gaan leveren en monteren. We voeren dit uit voor bouwbedrijf Van de Vliert uit Ederveen en we verwachten hier tegen de bouwvak aan te beginnen.

Lees verder
13 maart
Landbouwvakdagen 2020 afgelast!

De agrarische beurs voor West-Nederland die zou plaatsvinden op 11, 12, 13 maart 2020 is wegens de genomen maatregelen door de overheid met betrekking tot het coronavirus afgelast. 

Lees verder
30 januari
Uit de Hardop: ‘Project steenfabrieken te Aalst, Tolkamer en Angeren’

Wellicht heeft u het al gelezen in de Hardop van december 2019: In opdracht van Moors Constructie- en Machinebouw hebben wij de renovatie van de steenfabrieken te Aalst, Tolkamer en Angeren ondersteunt met het leveren en monteren van dak- en gevelbeplating.

Lees verder
30 januari
Nieuwbouw Natuurcentrum De Marel in natuurgebied Waalenburg Texel aangenomen

Op het eiland Texel is er begonnen met het bouwen van Natuurcentrum De Marel. Bouwbedrijf Appelman uit Anna Paulowna gaat dit realiseren in opdracht van Natuurmonumenten, wij zullen hier de dakbeplating voor onze rekening nemen.

Lees verder
13 december
De kerstvakantie zijn wij gesloten!

Wij zijn gesloten van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020! Onze medewerkers staan vanaf 6 januari 2020 weer voor u klaar.

Lees verder
06 november
Zalando bouwt distributiecentrum XXL in Bleiswijk!

Zalando komt naar Nederland en bouwt een XXL distributiecentrum in Bleiswijk. Op bedrijventerrein Greenparc komt een nieuw distributiecentrum te staan met een grootte van 19 voetbalvelden! Voor dit project leveren en monteren wij de dakbeplating, lichtstraten, gevels en binnenwand/plafond. 

Lees verder
05 november
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Gorinchem 2019!

Bezoek ons op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2019! Op 26, 27 en 28 november vindt de 14e editie van de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem plaats. Dit is hét grootste kennis- en netwerkevent voor rundveehouders, akkerbouwers en loonwerkers.

Lees verder
30 augustus
Nieuwbouw Hemmink te Zwolle!

Op bedrijventerrein 'de Marslanden' in Zwolle realiseert Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello BV het nieuwe kantoor en logistieke centrum voor Hemmink. Het nieuwbouwproject bestaat uit een logistieke bedrijfshal van ca. 5.000 m² en kantoorruimte. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen en gaat dit werk begeleiden.

Lees verder
12 juli
De bouwvak zijn wij gesloten!

Wij zijn van 26 juli t/m 18 augustus gesloten. Maandag 19 augustus zullen wij weer voor u klaar staan!

Lees verder
21 juni
Weer een Allsafe voorzien van beplating!

Dit keer mogen wij in Capelle aan de Ijssel weer een Allsafe voorzien van dak- en wandbeplating. Dit project staat in opdracht van Groothuis Bouwgroep.

Lees verder
24 mei
3e fase VidaXL te Venlo aangenomen!

Wijnen Bouw Horst BV is wederom weer bezig met de realisatie van een distributiecentrum voor VidaXL te Venlo. Dit keer betreft het een DC van ca. 80.000m² . Ook voor deze fase mogen wij de dak- en gevelbeplating verzorgen! De eerste gebouwdelen zullen eind dit jaar opgeleverd worden en het totale project zal begin maart 2020 opgeleverd worden. 

Lees verder
12 april
Nieuwbouw Loods 5 te Duiven!

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven raliseert Aan de Stegge Twello een nieuwe vestiging voor woonwinkel Loods 5. Wij mogen bij deze nieuwbouw de gevelbeplating leveren en monteren. 

Lees verder
29 maart
Boerderij te Schoorl opgeleverd!

In opdracht van Aannemingsbedrijf de Jong Ursem hebben wij een nieuw gebouwde stal en loods opgeleverd bij melkveebedrijf Mulder te Schoorl. Projectleider Cris Fraanje en voorman Jenanja Meinema hebben dit project samen uitgevoerd. 

Lees verder
15 maart
Nieuwbouw Magna Tyres aangenomen!

De Magna Tyres Group in Waalwijk, een fabrikant van off-the-road banden voor onder meer wegen- en mijnbouw, gaat nieuwbouwen op bedrijventerrein Haven Acht in Waalwijk. Wij mogen in opdracht van Willy Naessens de beplating leveren en monteren bij dit nieuwe distributiecentrum van ca. 58.000 m².

Lees verder
08 februari
Renovatie uitgevoerd te Azewijn!

Wij hebben een mooie renovatie uitgevoerd bij Daas Baksteen in Azewijn. Ondanks het weer hebben we in een week de ovenhal van ca. 7.800 m² vervangen voor Eternit golfplaten. Dit project is aangenomen in opdracht van Wienerberger B.V. door projectleider Erik Hardeman, voorman Jaap Koster is verantwoordelijk voor de uitvoering.

Lees verder
25 januari
Smartlog DHG te Venray aangenomen!

In opdracht van Burgland Bouw hebben wij de nieuwbouw Smartlog DHG te Venray aangenomen. Het werk omvat het bouwen van een kantoor en logistieke hal te Venray. Projectleider Martijn Jansen gaat dit project begeleiden.

Lees verder
18 januari
Uitbreiding SILS te Apeldoorn!

In Apeldoorn verzorgen wij de dak- en wandbeplating voor de uitbreiding van SILS in opdracht van Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello BV. De bouw is inmiddels al gestart, voorman Theo Hardeman en projectleider Martijn Jansen zijn verantwoordelijk voor de uitvoering. In het tweede kwartaal van 2019 zal de uitbreiding gebruiksklaar worden opgeleverd.

Lees verder
14 december
De kerstvakantie zijn wij gesloten!

Wij zijn gesloten van 22 december t/m 6 januari. Onze medewerkers staan vanaf 7 januari 2019 weer voor u klaar!

 

Lees verder
07 december
Nieuwbouw distributiecentrum te Waddinxveen!

Een distributiecentrum op Logistiekpark A12 in Waddinxveen, hebben wij in opdracht gekregen van Bouwbedrijf aan de Stegge Twello BV. In mei 2019 zal de eerste huurder Isero Ijzerwarengroep hun intrek nemen in de nieuwbouw. Projectleider Martijn Jansen gaat dit werk begeleiden.

Lees verder
30 november
Nieuwe ligboxenstal te Oudwoude!

Voor Bouwbedrijf Visser Dokkum B.V. zijn wij begonnen met de werkzaamheden bij een nieuwe ligboxenstal te Oudwoude. Voorman Jaap Koster heeft de leiding en projectleider Erik Hardeman zorgt voor de voorbereidingen.

Lees verder
23 november
Bedrijfspand te Heerhugowaard aangenomen!

Bij dit nieuwe bedrijfspand aan de Delta te Heerhugowaard mogen wij de beplating verzorgen. Projectleider Cris Fraanje heeft dit werk aangenomen van onze opdrachtgever aannemersbedrijf De Jong Ursem B.V.

Lees verder
16 november
Kapiteyn te Anna Pauwlona bijna afgerond!

In Anna Paulowna is de nieuwbouw bewaarplaats van Kapiteyn Beheer BV bijna klaar voor de oplevering. Projectleider Cris Fraanje en voorman Bennie van Maanen hebben dit werk uitgevoerd in opdracht van Bouwbedrijf J.G. Appelman BV.

 

 

Lees verder
09 november
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen 2018!

Van 27 t/m 29 november staan wij weer op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem. U kunt ons vinden in stand nummer 161!

Lees verder
02 november
Nieuwbouw project Hoogsteder te Bleiswijk!

Groenten- en fruitspecialist Hoogsteder Groep, dochtervennootschap van The Greenery, neemt zijn intrek in een nieuwbouw distributiecentrum van ongeveer 8.000 m² in het Prisma Bedrijvenpark te Bleiswijk. De opdracht wordt begeleid door projectleider Erik Hardeman in opdracht van Willy Naessens Industriebouw. Oplevering van dit project wordt verwacht in de loop van het tweede kwartaal van 2019.

Lees verder
26 oktober
Voortgang bedrijfspand in Hattemerbroek!

Het project Jan Bakker Transport te Hattemerbroek wordt bijna opgeleverd! Projectleider Erik Hardeman en voorman Erik van Maanen zijn verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. De opdrachtgever is Prins Bouw B.V.

Lees verder
12 oktober
Aangenomen: nieuwbouw bedrijfspand te Ede!

Eurotrol B.V. gevestigd in Ede, is een gespecialiseerd bedrijf actief op de wereldmarkt van referentiematerialen voor de In Vitro Diagnostiek (IVD). Eurotrol onderzoekt, ontwikkelt en produceert kwaliteitscontroles voor de Klinische Chemie. Bij het nieuw te bouwen bedrijfspand gaan wij de beplating leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen gaat dit werk begeleiden in opdracht van Pleijsier Bouw en Onderhoud BV.

Lees verder
05 oktober
Uitbreiding ligboxstal te Middenmeer

In Middenmeer zijn we het dak aan het monteren van een nieuwe ligboxstal. Voorman Jenanja Meinema monteert bij deze ligboxstal van Dhr. Polle te Middenmeer de dak- en gevelbeplating. Dit project staat in opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. en is aangenomen door projectleider Cris Fraanje.

Lees verder
28 september
Nieuwbouw DC VSH te Zeewolde aangenomen!

In Zeewolde gaan we de nieuwbouw DC van VSH bekleden met dak- en gevelbeplating. In opdracht van Pleijsier Bouw heeft projectleider Martijn Jansen dit werk aangenomen. 

Lees verder
21 september
Montage bij Stol te Grijpskerk gestart!

Bij Stol te Grijpskerk zijn we gestart met de montage. Dit werk staat onder leiding van voorman Jaap Koster. Projectleider Erik Hardeman heeft dit werk aangenomen in opdracht van Notebomer's Bouwbedrijf.

Lees verder
27 juli
Nieuwbouw Demcon te Enschede aangenomen!

De nieuwbouw Demcon Technology center te Enschede is in het voorjaar gestart. Wij gaan bij deze nieuwbouw de dak- en gevelbeplating en een binnenwand leveren en monteren. Het nieuwe Demcon Technology Center zal in het najaar officieel in gebruik worden genomen. Deze opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman in opdracht van Dijkham Bouw BV.

Lees verder
20 juli
Project te Hattemerbroek gestart!

In Hattemerbroek zijn wij gestart met het monteren van de beplating van een opslagloods van 75 meter breed en 150 meter lang. Projectleider Erik Hardeman en voorman Erik van Maanen zijn verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan. De opdrachtgever is Prins Bouw B.V.

Lees verder
09 juli
Wij zijn de bouwvak gesloten!

Wij zijn van 28 juli t/m 19 augustus gesloten. Maandag 20 augustus staan wij weer voor u klaar!

Lees verder
06 juli
Nieuwe projecten in Noord-holland in opdracht!

Deze week hebben wij weer 2 mooie werken in de kop van Noord-holland in opdracht gekregen. Een bloembollen bewaarloods in Annapaulowna voor Bouwbedrijf J.G. Appelman en een ligboxstal en berging in Schoorl voor Aannemingsbedrijf De Jong Ursem. Projectleider Cris Fraanje heeft deze beide opdrachten aangenomen.

Lees verder
22 juni
Voortgang DCAM te Moerdijk!

Wij verzorgen bij de nieuwbouw van DCAM te Moerdijk de dak- en wandbeplating en monteren de betonnen gevelelementen. Projectleider Martijn Jansen en voorman Arjen van Harten zijn verantwoordelijk voor de begeleiding en uitvoering hiervan. Dit project staat in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf BV.

Lees verder
15 juni
Nieuw aangenomen: Bmodesto te Lelystad!

Bij de nieuwbouw Bmodesto te Lelystad gaan wij de beplating en een binnenwand leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen en gaat dit uitvoeren in opdracht van Groothuis Bouwgroep.

Lees verder
30 mei
Hulsebosch te Julianadorp opgeleverd!

Werk Hulsebosch te Julianadorp is opgeleverd! Wij hebben hier in opdracht van Bouwbedrijf J.G. Appelman de dak- en wandbeplating geleverd en gemonteerd bij deze nieuwe loods. Deze nieuwe loods, van 140 x 36 meter, zal gebruikt worden voor de verwerking en opslag van bloembollen. Projectleider Cris Fraanje en voorman Bennie van Maanen hebben dit werk uitgevoerd.

 

Lees verder
18 mei
1e fase DC ZLB01 te Zaltbommel in opdracht!

DC ZLB01 wordt gebouwd op bedrijventerrein 'De Wildeman' te Zaltbommel in 2 fasen. Van Wouters Schijndel hebben wij opdracht gekregen voor het leveren en monteren van de beplating bij de 1e fase van dit distributiecentrum. Projectleider Martijn Jansen zal dit project gaan begeleiden.   

Lees verder
04 mei
Voortgang Logistiek centrum te Meppel!

In opdracht van Unibouw BV monteren we bij dit Logistiek Centrum te Meppel ruim 30.000 m² dakplaten en ruim 7.500 m² gevelpanelen! De uitvoering van dit project wordt gedaan door projectleider Martijn Jansen en voorman Matthijs Bouw.

Lees verder
20 april
Nieuwbouw Duynie te Cuijk aangenomen!

Duynie Ingredients bouwt een nieuwe fabriek voor de productie van ingrediënten voor de (huis)diervoeding industrie op het bedrijventerrein De Haven. De bouw van de fabriek in in het eerste kwartaal van 2018 gestart. Naar verwachting is de fabriek eind 2018 deels en begin 2019 volledig operationeel. Wij gaan hier de beplating leveren en monteren. Projectleider Erik Hardeman gaat dit werk begeleiden in opdracht van Hoex Bouw.

Lees verder
13 april
Renovatie ligboxstal te Wijngaarden!

In Wijngaarden hebben wij het dak van een ligboxstal gerenoveerd. De asbest houdende golfplaten zijn verwijderd en we hebben hier nieuwe eternit golfplaten en een nok gemonteerd. Voorman Jenanja Meinema heeft dit werk uitgevoerd onder begeleiding van projectleider Cris Fraanje.

Lees verder
30 maart
Nieuw aangenomen: Robin Best te Bilthoven!

In Bilthoven is de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Robin Best Outdoor Media al begonnen. Wij mogen bij dit project de dak- en gevelbeplating monteren. In opdracht van Bouwbedrijf W. Hardeman gaat projectleider Erik Hardeman dit project begeleiden. Eind 2018 zal het nieuwe bedrijfspand opgeleverd worden.

Lees verder
23 maart
Voortgang Ploeger te Harderwijk!

Bij de nieuwbouw van Ploeger Logistics in Harderwijk zijn wij bezig met het monteren van de beplating. Het nieuwe distributiecentrum wordt gebouwd op bedrijventerrein LorentsIII. De oplevering van de eerste fase staat gepland over een half jaar.

Lees verder
16 maart
Montage bij nieuwbouw B&G Hekwerk gestart!

B&G Hekwerk uit Best gaat verhuizen naar het nieuwe bedrijventerrein Habraken in Veldhoven. De bouw hiervan is al gestart, de verwachtig is dan ook om in de zomer van 2018 te verhuizen. Voorman Arjen van Harten is hier inmiddels al begonnen met de eerste werkzaamheden. Projectleider Martijn Jansen heeft dit werk aangenomen in opdracht van Wijnen Bouw en Service BV.

Lees verder
08 maart
Bouw & Agri Vakdagen 2018!

Voor de 5e maal wordt er door enkele ondernemers, die actief zijn in de bouw- en agrarische sector, in 2018 opnieuw een beurs georganiseerd. Ook wij staan dit jaar weer op de beurs. Breng ons eens een bezoekje, u kunt ons vinden op standnummer A18! 

Lees verder
02 maart
Voortgang montage bij Remako te Biddinghuizen!

Bij Remako zijn wij inmiddels bezig met de montage van de gevelpanelen. Het bedrijf verhuist naar Biddinghuizen vanuit Elburg. Voorman Arjen van Harten is verantwoordelijk voor de montage van de beplating voor het nieuwe pand die gebouwd wordt op bedrijventerrein De Toekomst. 

 

Lees verder
23 februari
Ploeger te Harderwijk aangenomen!

Wij zijn begonnen met de beplating bij de nieuwbouw van Ploeger Logistics te Harderwijk. Logistiek diestverlener Ploeger Logistics gaat flink uitbreiden in Harderwijk. Het nieuwe distributiecentrum wordt gebouwd op bedrijventerrein LorentzIII. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen in opdracht van Dijkham Bouw BV. De oplevering van de eerste fase staat over een half jaar gepland. 

Lees verder
15 februari
Voortgang BIC te Eindhoven!

Bij BIC in Eindhoven zijn wij bezig met de montage van de dak- en wandbeplating. Dit project staat in opsracht van Systabo. Voorman John van Manen is hier bezig met de montage en de voorbereidingen worden gedaan door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
09 februari
Nieuwbouw Toolstation te Bleiswijk!

Wij hebben opdracht gekregen van VDR Bouwgroep BV om de beplating te verzorgen bij de nieuwbouw van kavel 3, een distributiecentrum, op het Prisma Businesspark aan de Brandpuntlaan-Zuid te Bleiswijk. Projectleider Martijn Jansen gaat dit project begeleiden.

Lees verder
02 februari
Montage bij Hulsebosch Bloembollen te Julianadorp gestart!

Wij zijn begonnen aan de beplating van een grote bewaarloods bij Hulsebosch Bloembollen BV in Julianadorp. Projectleider Cris Fraanje en voorman Bennie van Maanen zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project.

Lees verder
26 januari
Nieuwbouw Brouwers te Den Bosch aangenomen!

Wij gaan voor Unibouw BV bij een nieuwbouw distributiecentrum op de Rietveldenkade 13 te Den Bosch de beplating leveren en monteren. Brouwers Transport B.V. kan vanuit dit logistiek centrum al haar werkzaamheden uitvoeren vanuit één gebouw. Projectleider Martijn Jansen gaat dit project begeleiden.

Lees verder
12 januari
Mts De Hoop te Hardegarijp!

In Hardegarijp hebben wij bij Mts. De Hoop een ligboxenstal en loods opgeleverd. Vanwege de aanleg van de nieuwe provinciale weg tussen Nijega en Dokkum, moest Mts. De Hoop hun verblijf verplaatsen naar een locatie 500 meter verderop. Projectleider Erik Hardeman en voorman Jaap Koster hebben dit project uitgevoerd in opdracht van Bouwbedrijf Visser Dokkum B.V. 

Lees verder
13 december
Wij zijn de kerstvakantie gesloten!

Vanaf 23 december t/m 7 januari zijn wij gesloten. Maandag 8 januari staan onze medewerkers weer voor u klaar!

 

 

 

Lees verder
08 december
Nieuw aangenomen: Nieuwbouw Be Fresh te De Lier!

In De Lier gaan wij de nieuwbouw van een verpakkings- en distributiecentrum voor Be Fresh voorzien van dakbeplating. Het Westlandse Be Fresh gaat zich in de loop van 2018 vestigen langs de A20. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg. 

Lees verder
01 december
Fruitbedrijf Oskam te Neerijnen afgerond!

In Neerijnen hebben wij de uitbreiding van fruitbedrijf Oskam afgerond! Projectleider Gerrit de Kruif en voorman Erik van Maanen hebben hier de montage van de beplating van de loodsen verzorgd. Dit project stond in opdracht van Bouwbedrijf Peelen en van Selm b.v. 

Lees verder
24 november
Parkeerdek De Gaard te Utrecht aangenomen!

In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg hebben wij het parkeerdek van het nieuwe winkelcentrum De Gaard te Utrecht aangenomen. Het aantal parkeerplekken wordt uitgebreid met honderd. Projectleider Martijn Jansen gaat dit werk uitvoeren.

Lees verder
17 november
Speksnijder te Bodegraven opgeleverd!

In opdracht van Dijkham Bouw heeft projectleider Erik Hardeman de uitbreiding van Speksnijder te Bodegraven opgeleverd! Wij hebben hier de beplating geleverd en gemonteerd. Voorman Marius Loedeman heeft dit werk uitgevoerd.

Lees verder
13 november
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem!

Hardeman I van Harten B.V. zal ook met een stand aanwezig zijn tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem. De beurs zal plaatsvinden van 28 t/m 30 november. Kom ons bezoeken op standnummer 160!

Lees verder
10 november
Nieuwbouw DC SLP West te Amsterdam!

Op Schiphol-Rijk/Amsterdam wordt weer een distributiecentrum gebouwd, vlakbij het datacenter dat we vorig jaar hebben opgeleverd. De beplating van dit distributiecentrum gaan wij leveren en monteren in opdracht van Van der Heijden bouwbedrijf BV. Projectleider Martijn Jansen gaat dit grote project begeleiden.

Lees verder
27 oktober
Nieuwbouw Remako te Biddinghuizen!

De bouw voor het nieuwe pand van Remako Paper & Board BV en zusterbedrijf Papyrolux Converters BV is inmiddels gestart. Het bedrijf verhuist naar Biddinghuizen vanuit Elburg. Wij gaan hier de beplating voor het dak en de gevels leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Groothuis Bouwgroep. 

Lees verder
20 oktober
DSV Venlo aangenomen!

Wij mogen weer de beplating leveren en monteren voor een DSV. Dit XXL distributiecentrum wordt gerealiseerd in Venlo voor onder andere de opslag van high value goods. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Unibouw BV. 

Lees verder
13 oktober
Nieuwbouw terminal Lelystad Airport!

Bouwcombinatie J. P. van Eesteren en Croonwolter&dros gaan samen een compleet nieuwe passagiersterminal realiseren voor Lelystad Airport. Wij mogen hier de beplating leveren en monteren voor het dak en de gevels. Het nieuwbouwproject in Lelystad heeft een bruto vloeroppervlak van circa 12.000 m². Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen.

Lees verder
06 oktober
Van Gelder te Ridderkerk aangenomen!

Van Gelder is een toonaangevende, hypermoderne leverancier van aardappels, groente en fruit. Op het bedrijventerrein Nieuw-Reijerwaard te Ridderkerk, vlakbij de A15, wordt hun nieuwe bedrijfspand gerealiseerd. Wij mogen bij deze nieuwbouw de dakbeplating leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Wijnen Bouw Horst BV. Naar verwachting is het nieuwe hoofdkantoor eind 2019 gereed.

Lees verder
22 september
Nieuwbouw logistiek centrum te Meppel!

Het nieuwe distributiecentrum, dat wordt gebouwd op bedrijventerrein Noord II in Meppel, omvat na oplevering 31.000 m² voor opslag en overslag. Wij mogen bij deze nieuwbouw de beplating leveren en monteren in opdracht van Unibouw BV. Projectleider Martijn Jansen gaat dit project uitvoeren. In juni 2018 moet het distributiecentrum opgeleverd zijn. 

Lees verder
08 september
Nieuwbouw gymzaal Driestar te Gouda!

Wij gaan in opdracht van CEC Bouw de beplating monteren bij de nieuwe gymzaal van Driestar te Gouda. Projectleider Cris Fraanje heeft deze opdracht aangenomen. Ook hebben wij hier in het voorjaar de dakbeplating gemonteerd bij het nieuwe onderkomen van de afdeling trajectgroepen / rebound. 

Lees verder
01 september
Allsafe te Apeldoorn aangenomen!

Wij mogen weer de beplating gaan leveren en monteren bij een Allsafe. Deze allsafe wordt gerealiseerd aan de Apeldoornse Kayersdijk. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen in opdracht van Groothuis Bouwgroep. 

 
Lees verder
25 augustus
Nieuwe bedrijfsfilm!

Voor de vakantie is onze nieuwe bedrijfsfilm gepubliceerd. 

Lees verder
23 augustus
Verslag van onze personeelsdag!

De laatste vrijdag voor onze vakantie hadden we de personeelsdag. 

Lees verder
21 augustus
Scania S730 nu ook in een miniatuur uitvoering!

Ook van onze Scania is ondertussen een WSI model gemaakt.

 
Lees verder
21 juli
Uitbreiding melkveebedrijf te Abbega!

In opdracht van Aannemingsbedrijf Bangma gaan wij de beplating leveren en monteren bij een nieuwe ligboxenstal te Abbega. Juni 2017 is er door Bangma gestart met de nieuwbouw voor ruim 220 ligplaatsen extra. Aan de uitbreiding en de bestaande stal vast wordt er een compleet nieuwe melkstal gebouwd. Projectleider Cris Fraanje heeft dit project aangenomen.

Lees verder
14 juli
Nieuwbouw melkveestal te Aartswoud!

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem b.v. gaan wij de dak- en wandbeplating leveren en monteren van een nieuwe ligboxstal bij de Firma Rooker aan de schoolstraat te Aartswoud. Projectleider Cris Fraanje gaat dit project uitvoeren.

Lees verder
07 juli
DC 't Klooster te Nieuwegein!

Vorige week zijn wij begonnen met de beplating van een distributiecentrum op bedrijvenpark Het Klooster te Nieuwegein. In opdracht van Wouters Schijndel heeft projectleider Martijn Jansen dit project aangenomen. Voorman John van Manen is bezig met de uitvoering van dit distributiecentrum.

Lees verder
05 juli
Wij zijn de bouwvak gesloten!

Wij zijn van 28 juli t/m 18 augustus gesloten. Maandag 21 augustus staan wij weer voor u klaar!

Lees verder
28 juni
Loodsen van Vriesveem BV te Etten-leur opgeleverd!

In  opdracht van Bouwbedrijf Gelens BV hebben wij 2 loodsen van Vriesveem BV voorzien van een nieuw dak. 

Lees verder
23 juni
Stadler gaat bouwen in Hengelo!

Stadler Rail Service Nederland gaat in Hengelo een nieuwe werkplaats bouwen voor onderhoud van het nieuwe materieel dat vanaf 2017 gaat rijden. In opdracht van Unibouw BV gaan wij hier de dak- en gevelbeplating leveren en monteren. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen en zal tegen december 2017 worden opgeleverd.

Lees verder
16 juni
DC te Waddinxveen aangenomen!

In opdracht van Systabo BV gaan wij de beplating leveren en monteren bij een nieuw te bouwen distibutiecentrum te Waddinxveen. Projectleider Martijn Jansen heeft dit werk aangenomen. De nieuwbouw zal naar verwachting medio 2018 worden opgeleverd.

 
Lees verder
09 juni
BIC te Eindhoven aangenomen!

Projectleider Martijn Jansen heeft het project Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven aangenomen in opdracht van Systabo. BIC is een campusontwikkeling van bijna 200 hectare in Eindhoven Noord West en wordt gerealiseerd aan de A2, dichtbij Eindhoven Airport en het Beatrixkanaal. Wij mogen hier de beplating verzorgen van dit grote pand!

Lees verder
19 mei
Nieuwbouw Imminkhuizen te Barneveld!

Imminkhuizen Metaaltechniek gaat een nieuw bedrijfspand bouwen op industrieterrein Harselaar-Zuid in Barneveld. In opdracht van Bouwbedrijf van de Vliert gaan wij hier de beplating leveren en monteren. Imminkhuizen Metaaltechniek produceert onderdelen voor zowel de fijnere- als de grovere machinebouw. Projectleider Martijn Jansen gaat dit project uitvoeren.

Lees verder
12 mei
Nieuwbouw LogPort 1 te Venlo!

In opdracht van Wijnen Bouw Someren BV gaan wij de beplating monteren van de eerste fase bij LogPort 1 te Venlo. Projectleider Martijn Jansen is verantwoordelijk voor een goede begeleiding van dit project.

Lees verder
03 mei
Dakrenovatie te Woudsend aangenomen!

De daken van Boothuis Wellewille  aan de Vosseleanne in Woudsend gaan wij voor de zomervakantie nog voorzien van nieuwe FALK tr 3+  sandwich dakpanelen!

Lees verder
28 april
Distributiecentrum Delin te Roosendaal!

Delin Capital Asset Management realiseert een nieuw Europees Distributiecentrum op Bedrijventerrein Borchwerf II. In 2018 is dit distributiecentrum van 6 hectare goed voor 1.200 nieuwe banen. In opdracht van Unibouw BV mogen wij hier de beplating leveren en monteren. DCAM is een vastgoedbelegger en vermogensbeheerder in met name de logistieke sector. 

Lees verder
21 april
Nieuwe Scania S730 afgeleverd!

Sinds deze week hebben we een nieuwe Scania S730 in gebruik voor het transport van onze machines. Vrachtwagenchauffeur en verreikermachinist Erik Druijff heeft deze nieuwe aanwinst in gebruik genomen.

Lees verder
14 april
Adezz te Uden aangenomen!

Voor Unibouw gaan wij de beplating leveren en monteren bij een nieuw distributiecentrum, inclusief showroom en kantoorruimte voor Adezz te Uden. Adezz is fabrikant van kwalitatieve plantenbakken uitgevoerd in verschillende materialen. Begin mei gaat de bouw van start, de verwachte opleverdatum is eind 2017. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
31 maart
SOMT te Amersfoort!

Projectleider Martijn Jansen heeft de opdracht van Bouwbedrijf A. Huurdeman voor transformatie van SOMT op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort aangenomen. Het gebouw wordt in ca. 20 weken getransformeerd van drukkerij naar onderwijs- en onderzoeksgebouw voor SOMT. Stichting Opleidingen Musculoskeletale Therapie (SOMT) verzorgt onderwijs op het gebied van fysiotherapie en manuele geneeskunde op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau. Wij mogen hier de nieuwe gevelbeplating leveren en monteren.

Lees verder
24 maart
Uitbreiding Haval te Gemert!

Wij gaan voor Unibouw de dak- en wandbeplating monteren bij een uitbreiding van het pand van Haval te Gemert. De gevelbekleding wordt hetzelfde uitgevoerd als het bestaande bedrijfspand, zodat de nieuwbouw goed zal aansluiten bij de bestaande bouw. Medio 2017 hoopt projectleider Martijn Jansen deze uitbreiding te kunnen opleveren. 

Lees verder
17 maart
Nieuwbouw runderslachterij Ameco te Apeldoorn!

Het familiebedrijf Ameco, momenteel gevestigd op het Food Center Amsterdam, gaat verhuizen naar het bedrijventerrein Ecofactorij te Apeldoorn. In opdracht van Aan de Stegge Twello gaan wij hier de beplating leveren en monteren. Projectleider Martijn Jansen gaat voor een goede uitvoering zorgen van dit project. De verwachte opleveringsdatum van dit bedrijfspand is gepland in oktober 2017. 

Lees verder
10 maart
Terberg te Benschop aangenomen!

Projectleider Erik Hardeman heeft de nieuwbouw magazijn van Terberg te Benschop aangenomen in opdracht van Aannemersbedrijf A. Schouten. Wij gaan hier de dak- en gevelbeplating en een binnenwand leveren en monteren. 

Lees verder
24 februari
Nieuw aangenomen: nieuwbouw DHL te Wijchen!

In opdracht van Wijnen Bouw Someren BV heeft projectleider Martijn Jansen de nieuwbouw distributiecentrum van DHL te Wijchen aangenomen. De nieuwbouw zal voorzien worden van een koel- en vriesruimte en opslag voor gevaarlijke goederen.

Lees verder
08 februari
Schenker Logistics BeNeLux bouwt nieuw logistiek centrum in Venlo!

In januari 2017 is WDP gestart met de bouw van een nieuw multi-user warehouse voor Schenker Logistics BeNeLux op de Trade Port Noord in Venlo. Wij gaan de dak- en wandbeplating leveren en monteren van dit logistieke centrum van in totaal ongeveer 50.000 m². Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen van opdrachtgever Willy Naessens Industriebouw Nederland. Juni 2017 is de verwachte oplevering van dit project. 

Lees verder
01 februari
Nieuw aangenomen: Green Mountains Logistics Park te Schiphol!

Vlakbij de start- en landingsbaan Aalsmeerderbaan van Schiphol wordt het grote logistieke bedrijvenpark Green Mountains Logistics Park gerealiseerd. De totale ontwikkeling bestaat uit circa 100.000 m², die verdeeld zijn in 4 fases. De bouw van fase 1 met een oppervlakte van ca. 30.000 m² is inmiddels gestart en zal eind tweede kwartaal 2017 worden opgeleverd. Wij mogen hier de dak- en wandbeplating leveren en monteren! Dit project staat in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden BV en is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 
Lees verder
27 januari
Bedrijfsgebouwen Smartlog te Rotterdam aangenomen!

In opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg zullen wij de beplating leveren en monteren voor de nieuwbouw van distributiecentrum Smartlog Rotterdam 1 te Rotterdam Europoort. Het pand bestaat uit vijf bedrijfsruimten/hallen, die geschikt zijn als afzonderlijke distributiecentra. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen.

Lees verder
23 januari
Hardeman I van Harten in het nieuws!

Deze video is een item uit het televisieprogramma Nederland Heeft Het, waar werkzaamheden op grote hoogte centraal staan. Onze collega Arie van Lagen werd hiervoor geïnterviewd.

Lees verder
20 januari
Nieuwbouw DC aan de Kaapstadweg te Amsterdam aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden BV de beplating leveren en monteren bij een 20.000 vierkante meter groot distributiecentrum aan de kaapstadweg in Amsterdam. Het DC is 13 meter hoog en heeft 24 loading docks. Dit voorjaar wordt er een begin gemaakt met de bouw. De projectleider bij dit werk is Martijn Jansen.

Lees verder
16 januari
Lidl te Moerdijk aangenomen!

Wij gaan in opdracht van Bouwbedrijf de Vries en Verburg BV de beplating leveren en monteren bij de nieuwbouw van Lidl te Moerdijk. De nieuwbouw zal gevestigd worden op het bedrijventerrein aan de Middenweg in Moerdijk. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn jansen.

Lees verder
11 januari
Vida XL te Venlo aangenomen!

In opdracht van Wijnen Bouw gaan wij de beplating leveren en monteren bij de nieuwbouw Vida XL te Venlo. De bouw van het distributiecentrum voor vidaXL op Trade Port Noord te Venlo gaat naar verwachting in februari 2017 van start. Het gebouw bestaat uit 7 warehouses en een kantoor. De nieuwbouw distributiecentrum VidaXL te Venlo is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
16 december
Nieuwbouw Almet te Etten Leur aangenomen!

Almet Service Center Benelux bouwt op bedrijventerrein Vosdonk een nieuw bedrijfspand met een vloeroppervlak van ca. 7000 m². De nieuwbouw is momenteel al gestart, medio 2017 staat de verhuizing naar het nieuwe pand gepland. In opdracht van Bouwbedrijf aan de Stegge Twello BV gaan wij bij dit bedrijfspand de dak- en gevelbeplating leveren en monteren. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
15 december
Wij zijn de kerstvakantie gesloten!

Vanaf 23 december t/m 6 januari zijn wij gesloten. Maandag 9 januari staan onze medewerkers weer voor u klaar!

Lees verder
14 december
Nieuw project aangenomen: Bronkhorst buitenleven te Uddel!

Bronkhorst Buitenleven, gevestigd in het Gelderse Uddel, ontwerpt en bouwt alle denkbare accessoires voor tuinen en landgoederen. Hardeman I van Harten B.V. gaat hier in opdracht van Davelaar Bouw de dak- en gevelbeplating leveren en monteren. Projectleider Cris Fraanje heeft dit werk aangenomen.

Lees verder
09 december
Nieuwbouw ECR-Nederland BV te Oirschot aangenomen!

ECR-Nederland BV zal zich in 2017 gaan vestigen op het nieuwe bedrijventerrein Westfields te Oirschot. Hardeman I van Harten B.V. gaat hier in opdracht van Heerkens van Bavel de dak- en gevelbeplating en de lichtstraten leveren en monteren. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
07 december
Nieuwbouw bedrijfspand te Schiphol aangenomen!

In opdracht van G & S Bouw B.V. gaat Hardeman I van Harten BV de dak- en gevelbeplating leveren en monteren bij de nieuwbouw van een bedrijfspand te Schiphol. Dit bedrijfspand is voor een logistiek bedrijf met een wereldwijd netwerk van meer dan 331 locaties verspreid over 6 continenten. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
02 december
Bedrijfsloods van Verweij te Lopik opgeleverd!

Bij Fam. Verweij te Lopik heeft Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating gemonteerd. Deze bedrijfsloods is inmiddels opgeleverd. Projectleider Erik Hardeman heeft dit werk aangenomen en de voorman bij dit project was Jan van Doorn. De foto's van deze bedrijfsloods kunt u in het nieuwsartikel bekijken.

Lees verder
30 november
Nieuw aangenomen: nieuwbouw Thermo Doors & Products te Brielle!

Projectleider Erik Hardeman heeft de nieuwbouw van het bedrijfspand van Thermo Doors & Products te Brielle aangenomen. Dit project staat in opdracht van Middelwateringbouw b.v. Hardeman I van Harten B.V. gaat hier de dak- en gevelbeplating en een aluminium composiet kader in de voorgevel monteren bij dit werk.

Lees verder
25 november
Eggerding BV te Amsterdam aangenomen!

In opdracht van Middelwateringbouw b.v. gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating monteren bij de nieuwbouw van Eggerding B.V. te Amsterdam. Eggerding B.V. is specialist in industriele materialen. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen. 

Lees verder
25 november
Datacenter AMS 8 te Amsterdam opgeleverd!

Datacenter AMS8 te Amsterdam is inmiddels opgeleverd! Dit werk stond in opdracht van Van der Heijden Bouwbedrijf BV. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Arjen van Harten was verantwoordelijk voor de uitvoering van het bekleden van dit pand. Ga naar het nieuwsartikel om de foto's van dit grote project te bekijken.

Lees verder
16 november
Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem!

Hardeman I van Harten B.V. zal ook weer met een stand aanwezig zijn tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen te Gorinchem. De beurs zal plaatsvinden van 22 t/m 24 november. Breng een bezoek aan onze medewerkers op standnummer 162!

Lees verder
28 oktober
Voortgang montage bouwmarkt te Hengelo!

Momenteel zijn wij volop bezig met de montage van de beplating van deze bouwmarkt te Hengelo. Ga verder naar het nieuwsartikel om de foto's te bekijken.

Lees verder
21 oktober
Nieuwbouw Doréma te Doetinchem aangenomen!

In opdracht van Unibouw gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating leveren en monteren bij de nieuwbouw van Doréma te Doetinchem. De bestaande opslaghal wordt gesloopt en daarvoor in de plaats wordt er een mooi warehouse voor gerealiseerd. Daarnaast wordt een deel van het bestaande bedrijfspand grondig gerenoveerd. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
14 oktober
Renovatie te Vijfhuizen opgeleverd!

In vijfhuizen heeft Hardeman I van Harten B.V. een renovatie uitgevoerd. Aannemingsbedrijf Marco Olsthoorn was de opdrachtgever van dit project. Dit werk is aangenomen door projectleider Erik Hardeman, voorman Jan van Doorn heeft het uitgevoerd. Ga naar het hele nieuwsartikel om de foto's van de oude en de nieuwe situatie te bekijken.

Lees verder
07 oktober
Montage bij Melkveebedrijf Roelofs te Westeremden!

Bij melkveebedrijf Roelofs te Westeremden heeft Hardeman I van Harten B.V. 6.500m² Eternit golfplaten geleverd en gemonteerd. Dit project staat in opdracht van Bouwbedrijf Visser Dokkum B.V. en is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. De uitvoering ligt in handen van voorman Jaap Koster. In het nieuwsartikel zijn de foto's van de dakbeplating te bekijken.

Lees verder
30 september
Montage bij Sellon Startflow te Moerdijk is gestart!

Hardeman I van Harten B.V. heeft opdracht gekregen van Van Wijnen Stolwijk BV om de dak- en gevelbeplating en de lichtstraten van de nieuwbouw van Sellon Startflow te Moerdijk te leveren en te monteren. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman John van Manen is verantwoordelijk voor de uitvoering van dit werk. De eerste paal voor het nieuwe pand is op 23 juni geslagen, begin december betrekt Sellon het nieuwe pand samen met Startflow. Bekijk in het nieuwsartikel de montage foto's.

Lees verder
22 september
Fokveedag te Hoornaar!

Op zaterdag 1 oktober vind de 104e editie van de fokveedag te Hoornaar plaats. Hardeman I van Harten B.V. zal deze dag ook aanwezig zijn met een stand. Breng ons gerust eens een bezoekje!

Lees verder
08 september
Montage beplating cockpits en kaders bij Fokker!

Bij DC Fokker te Amsterdam zijn wij bezig met de montage van de beplating van de cockpits en de kaders. Distributiecentrum 11 en 12 op het fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker is in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf. Dit werk is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Martien van Harten is verantwoordelijk voor een goede uitvoering op de bouw. In het nieuwsartikel zijn montage foto's van de voortgang van dit project te bekijken.

Lees verder
02 september
Nieuwbouw NSK te Tilburg aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. heeft de nieuwbouw NSK aan de Brakman te Tilburg aangenomen! Van der Heijden bouwbedrijf BV is de opdrachtgever van dit project en projectleider Martijn Jansen heeft dit werk aangenomen. Juli 2017 is de verwachte oplevering van deze nieuw te bouwen distributiecentrum. 

Lees verder
26 augustus
Nieuwbouw Betap te Genemuiden aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden BV de dak- en gevelbeplating monteren bij de nieuwbouw van Betap op bedrijventerrein Zevenhont te Genemuiden. Projectleider Martijn Jansen heeft de opdracht aangenomen.

Lees verder
22 juli
Nieuw aangenomen: DSV te 's-Heerenberg!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Unibouw BV de dak- en gevelbeplating monteren bij de nieuwbouw DSV te 's-Heerenberg. De nieuwbouw zal gerealiseerd worden op het euregionale bedrijventerrein DocksNLD, tegen de Duitse grens. DSV heeft al een DC op een naburig industrieterrein in 's-Heerenberg. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen. 

Lees verder
20 juli
Wij zijn de bouwvak gesloten!

Hardeman I van Harten B.V. is van 1 augustus t/m 19 augustus gesloten. Maandag 22 augustus staan wij weer voor u klaar! 

Lees verder
15 juli
Montage foto's DC Fokker Logistics te Amsterdam!

Het Distributiecentrum op het Fokker terein in Amsterdam is inmiddels voorzien van beplating, inclusief alle kaders en de zogenaamde cockpits. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen. Voorman Martien van Harten is verantwoordelijk voor een goede uitvoering. In het nieuwsartikel zijn de montage foto's van dit project te bekijken.

Lees verder
08 juli
Nieuwbouw Hornbach te Den Haag aangenomen!

In opdracht van Dijkham Bouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de beplating monteren van het dak en de gevels van de nieuwe Hornbach te Den Haag. Bouwmarkt Hornbach is in het eerste kwartaal van 2016 gestart met de nieuwbouw langs de A13, bij de afslag Delft-Noord. Naar verwachting zal de bouwmarkt begin 2017 open kunnen gaan. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen.

Lees verder
20 juni
Nieuw aangenomen: Nieuwbouw bedrijfspand JB Trading te Ede!

In opdracht van JB Trading gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren bij het nieuw te bouwen bedrijfspand van JB Trading te Ede. De nieuwbouw zal naar verwachting eind november 2016 opgeleverd worden. Projectleider Jan Hardeman heeft dit project aangenomen.

Lees verder
13 juni
Nieuwe impressie: vakopleiding Montage Metalen Gevels en Daken!

Hierbij een paar foto's die u een indruk geven van de schoolopdrachten van onze jongens. Na 1,5 jaar hebben deze eerstejaars personeelsleden in opleiding veel kennis bijgeleerd over de montage van de beplating en zijn ze uitgegroeid tot echte vakmannen in de beplating van gevels en daken!

Lees verder
10 juni
Dakbeplating bij nieuwbouw 'De Eemhorst' te Soest aangenomen!

In opdracht van Bouwbedrijf de Witte gaan wij de dakbeplating leveren en monteren van drie gebouwen bij de nieuw te bouwen woonzorgvoorziening De Eemhorst te Soest. Het project zal naar verwachting begin 2017 opgeleverd worden. Projectleider Cris Fraanje heeft dit project aangenomen.

Lees verder
03 juni
King Fish Selection te Nijkerk opgeleverd!

Hardeman I van Harten B.V. heeft in opdracht van Dijkham Bouw BV de dak- en gevelbeplating gemonteerd bij de nieuwbouw King Fish Selection te Nijkerk. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen en voorman Wilco van Eck heeft ervoor gezorgd dat alles goed is verlopen op de bouw. In het nieuwsartikel zijn foto's van het nieuwe bedrijfspand te bekijken.

Lees verder
25 mei
Montage bij Hop Verhuur te Nijkerk!

In opdracht van Jeroen Hop Verhuur zijn wij bezig met de beplating van een nieuwbouw bedrijfspand van Hop Verhuur te Nijkerk. Projectleider Gerrit de Kruif heeft deze opdracht aangenomen en voorman Erik van Maanen zorgt voor een goede uitvoering.

Lees verder
20 mei
Nieuwbouw Corning te Amsterdam aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat de dak- en wandbeplating leveren en monteren bij de nieuwbouw van een bedrijfshal van Corning te Amsterdam! Het project staat in opdracht van Heerkens van Bavel. Voorman Martijn Jansen heeft dit werk aangenomen. 

Lees verder
11 mei
Nieuwbouw DC Scherpenhuizen te Eindhoven aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Bouwbedrijf Peter Peters B.V. de dak- en gevelbeplating monteren bij het nieuw te bouwen distributiecentum Scherpenhuizen te Eindhoven. De Eindhovense groothandel in groenten en fruit Scherpenhuizen is momenteel gevestigd op drie locaties en gaan verhuizen naar één locatie op goederendistributiecentrum Acht. Projectleider Erik Hardeman heeft dit grote project aangenomen.

 

 

Lees verder
04 mei
Nieuwbouw bedrijfspand Terberg te Ijsselstein aangenomen!

In opdracht van Aannemersbedrijf A. Schouten BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating leveren en monteren bij het nieuwe bedrijfspand waarin twee Terberg bedrijven zich zullen vestigen: Terberg Techniek B.V. en Terberg Matec Nederland B.V. De bedrijven zullen zich gaan vestigen aan de industrieweg te Ijsselstein. De bedrijven zullen naar verwachting eind 2016 hun intrek nemen in dit nieuwe pand. Projectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen.

Lees verder
29 april
Verbouw / renovatie DSV te Dordrecht aangenomen!

In opdracht van Unibouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating leveren en monteren bij een renovatie van DSV te Dordrecht. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen. 

Lees verder
22 april
Nieuwbouw Albert Heijn te Zaandam aangenomen!

In opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg B.V. gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van de nieuw te bouwen Albert Heijn te Zaandam. Naast de dak- en wandbeplating verzorgen wij ook de staalplaatbetonvloeren en worden er aanpassingen uitgevoerd aan het bestaande pand. Deze opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 

Lees verder
20 april
Verhuizing BluePrint Automation naar bedrijventerrein Breeveld te Woerden aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Bouwbedrijf De Vries en Verburg de dak- en gevelbeplating monteren van het nieuw te bouwen bedrijfspand van BluePrint Automation te Woerden. Het grote bedrijf BluePrint Automation gaat zich verplaatsen naar het bedrijventerrein Breeveld om zich daar verder te kunnen uitbreiden. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen.

Lees verder
08 april
De alucobond kader is gemonteerd bij Kärcher te Made!

In opdracht van Dijkham Bouw BV is Hardeman I van Harten B.V. bezig met het monteren van de beplating bij de verbouw van Kärcher te Made. Ook hebben wij bij dit werk de aluco bond kader gemonteerd in aluminium composiet beplating. Pojectleider Erik Hardeman heeft dit project aangenomen en voorman Wilco van Eck is verantwoordelijk voor een goede uitvoering ervan.

Lees verder
01 april
Nieuw aangenomen: nieuwbouw Sandd te Zwolle!

In opdracht van Aan de Stegge Twello BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating leveren en monteren van de nieuwbouw Sandd te Zwolle. Sandd staat voor Sort and Deliver en is één van de grootste postbedrijven van Nederland. Sandd verwerkt zo'n ruim 750 miljoen poststukken per jaar voor bekende bedrijven. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen. 

Lees verder
18 maart
Voortgang Biesheuvel Techniek te Venlo!

Bij Biesheuvel Techniek in Venlo wordt er volop gewerkt. Wij zijn bezig met het monteren van de gevelbeplating van deze bedrijfshal met bijna 20.000 m² dakoppervlak! Dit project staat in opdracht van Heerkens van Bavel Bouw BV. Projectleider Martijn Jansen heeft deze bedrijfshal aangenomen en voorman Gijs Bakker zorgt voor een goede uitvoering op de bouw. Bekijk in het nieuwsartikel de montage foto's en al een stukje van het mooie eindresultaat!

Lees verder
11 maart
Bouw & Agri Vakdagen!

Voor de vierde maal zal er dit jaar weer door enkele ondernemers, die actief zijn in de bouw- en agrarische sector een beurs georganiseerd worden. De beurs is vooral gericht op agrarisch en industrieel bouwen. Voor het eerst zal deze beurs gehouden worden op bedrijventerrein BT A12 in Ede. Hardeman I van Harten B.V. zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Bouw & Agri Vakdagen (BAV). Breng ons eens een bezoekje, u kunt ons vinden op standnummer C21!

Lees verder
25 februari
Kok Experience te Harderwijk aangenomen!

In opdracht van KOK Harderwijk gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating monteren bij nieuwbouw Kok te Harderwijk. Deze opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
19 februari
Nieuwbouw Farm Dairy te Lelystad aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Aannemingsmaatschappij Friso de dak- en wandbeplating monteren bij een nieuw te bouwen bedrijfsgebouw van Farm Dairy te Lelystad. Projectleider Martijn Jansen heeft deze opdracht aangenomen.

Lees verder
08 februari
Montage gevelpanelen bij Primark te Roosendaal!

Bij Primark te Roosendaal worden de gevelpanelen en de polycarbonaat-gevelelementen gemonteerd. Bekijk in het nieuwsartikel de foto's van het verloop van dit project.

Lees verder
01 februari
Montage Allsafe te Den Haag in volle gang!

Hardeman I van Harten gaat in Den Haag in opdracht van Groothuis Bouwgroep een bestaand bedrijfspand transformeren naar de huisstijl van Allsafe. De montage van de gevelbeplating van deze Allsafe is inmiddels al begonnen. Bekijk hier in het nieuwsartikel alvast een voorproefje van het resultaat!

Lees verder
26 januari
Vanaf 2024 verbod op asbestdaken in Nederland!

Particulieren, bedrijven en (overheids-)instellingen mogen in 2024 geen asbestdaken meer bezitten. Deze maatregel is genomen om gezondheidsproblemen door asbest zien te voorkomen. 

Lees verder
15 januari
Datacenter AMS 8 te Amsterdam aangenomen!

Projectleider Martijn Jansen heeft de nieuwbouw van Datacenter AMS 8 te Amsterdam aangenomen. Hardeman I van Harten B.V. gaat hier de dak- en wandbeplating monteren. Het betreft een dakoppervlakte van ca. 12.100 m²! Dit project staat in opdracht van Van der Heijden bouwbedrijf BV.

Lees verder
12 januari
Primark te Roosendaal in volle gang!

Er wordt hard gewerkt bij Primark te Roosendaal. Dit project is in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf BV en is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Bekijk hier de montage foto's!

Lees verder
08 januari
Uitbreiding Kempen Transport te Venlo aangenomen!

In opdracht van Bouwmij Janssen BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating monteren bij een uitbreiding van een bedrijfspand van Kempen Transport te Venlo. Projectleider Martijn Jansen heeft deze opdracht aangenomen.

Lees verder
11 december
Nieuwbouw Midden Nederland Hallen te Barneveld aangenomen!

In opdracht van Rots Bouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating verzorgen van de nieuw te bouwen Midden Nederland Hallen te Barneveld. Midden Nederland Hallen is een groot, multifunctioneel en hypermodern evenementencomplex. Het zal vanaf medio 2016 plaats gaan bieden aan beurzen, congressen , feesten, markten, presentaties en grootschalige sport- en muziekevenementen. Deze opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

 
Lees verder
04 december
Nieuwbouw King Fish Selection te Nijkerk aangenomen!

In opdracht van Dijkham Bouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen bedrijfspand van King Fish Selection te Nijkerk. Deze opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman.

 

Lees verder
27 november
Nieuwbouw Biesheuvel Techniek te Venlo aangenomen!

In opdracht van Heerkens van Bavel Bouw BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating verzorgen van het nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum van Biesheuvel Techniek aan de Columbusweg te Venlo. Dit project is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
20 november
Uitbreiding DSV te Oostrum opgeleverd!

De uitbreiding van het pand van DSV te Oostrum is inmiddels gereed. Dit project stond in opdracht van Unibouw B.V. en stond onder leiding van projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
13 november
Nieuw aangenomen: Bedrijfspand De Kruif Machines te Stroe!

In opdracht van Bouwbedrijf W. Hardeman B.V. gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating monteren van een nieuw bedrijfspand van de Kruif Machines te Stroe. Dit project is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. 

Lees verder
05 november
Steenfabriek de Zandberg te Gendt in uitvoering!

De dakbeplating van de steenfabriek de Zandberg te Gendt is in uitvoering. Dit project staat in opdracht van Moors Constructie en Machinebouw Bergharen B.V. en staat onder leiding van projectleider Erik Hardeman.

 

Lees verder
16 oktober
Nieuwbouw bedrijfsgebouw Anamet Europe BV te Amsterdam aangenomen!

In opdracht van Aan de Stegge Twello BV gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating monteren van een nieuw bedrijfspand van Anamet Europe BV te Amsterdam. Dit project staat onder leiding van projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
09 oktober
Nieuwbouw Fokker Logistics Center 11 en 12 te Amsterdam aangenomen!

In opdracht van Sprangers Bouwbedrijf gaat Hardeman I van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van Distributiecentrum 11 en 12 op het fabrieksterrein van vliegtuigfabrikant Fokker te Amsterdam. Projectleider Martijn Jansen heeft dit project aangenomen.

Lees verder
02 oktober
Nieuw distributiecentrum Primark te Roosendaal aangenomen!

Hardeman I van Harten B.V. gaat in opdracht van Sprangers Bouwbedrijf BV de dak- en gevelbeplating monteren van het nieuw te bouwen distributiecentrum van Primark te Roosendaal. Dit enorme project staat onder leiding van projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
25 september
Nieuw project aangenomen: Bedrijfshal GKB Groep te Barendrecht!

Hardeman I van Harten gaat in opdracht van Slingerland Bouw B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw kantoor en bedrijfshal van GKB Groep te Barendrecht. Dit project staat onder leiding van projectleider Martijn Jansen.

 

Lees verder
18 september
5e Allsafe te Arnhem in uitvoering!

De medewerkers van Hardeman I van Harten zijn ondanks het slechte weer volop bezig met het monteren van de dak en wandbeplating bij Allsafe te Arnhem!  Het project is in opdracht van Groothuis bouw en is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
03 september
Nieuwbouw bedrijfspand Top Fresh te Kraggenburg aangenomen!

In opdracht van Weever bouw b.v. gaat Hardeman I van Harten de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw bedrijfspand van Top Fresh te Kraggenburg. Dit project is aangenomen door projectleider Erik Hardeman.

Lees verder
26 augustus
Nieuw aangenomen: Bedrijfspand Arcus te Brielle!

In opdracht van Middelwateringbouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen bedrijfspand te Briellie. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
19 augustus
Distriport te Tilburg in de uitvoering!

Project Distriport te Tilburg is in volle gang. De medewerkers van Hardeman | van Harten B.V. zijn bezig met de montage van de dak- en gevelbeplating. In dit artikel foto's van de montage van de gevelbeplating! 

Lees verder
30 juli
Dakrenovatie Houkes te Soest opgeleverd!

In opdracht van V.O.F. Houkes heeft Hardeman | van Harten B.V. het dak gerenoveerd van een loods te Soest. De opdracht is aangenomen door projectleider Rik van Milgen. Voorman Koen Klaassen hield toezicht tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw. In dit nieuwsartikel foto's van de oude situatie, asbestverwijdering, montage en de nieuwe situatie! 

Lees verder
21 juli
Rivièra Maison op afwerking na bijna klaar!

De bedrijfshal voor Rivièra Maison te Amsterdam is bijna klaar. Enkel de afwerking moet nog gedaan worden en dan zal het pand worden opgeleverd. Bekijk de foto's in dit nieuwsartikel! 

Lees verder
20 juli
Nieuw aangenomen: Fabriek Knipping te Zwaagdijk!

In opdracht van Knipping B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een uitbreiding bij de fabriek. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. 

Lees verder
14 juli
Dak- en gevelrenovatie te Roelofarendsveen afgerond!

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. het dak en de gevel gerenoveerd van de loodsen te Roelofarendsveen. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje en uitgevoerd onder leiding van onze voorman Koen Klaassen. 

Lees verder
07 juli
Nieuwbouw project bedrijfsruimte Edelman te Reeuwijk aangenomen!

In opdracht van Slingerland Bouw gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating realiseren van een bedrijfsruimte te Reeuwijk. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
30 juni
Nieuw aangenomen: Zeer groot distributiecentrum te Venlo!

Hardeman | van Harten B.V. gaat in opdracht van Wijnen Bouwgroep de dak- en wandbeplating realiseren van een groot state-of-the-art distributiecentrum op Trade Port Noord te Venlo. Het distributiecentrum heeft een omvang van 115.000 m²! 

Lees verder
26 juni
Hardeman | van Harten is de bouwvakvakantie gesloten!

Hardeman | van Harten B.V. is week 31, 32 en 33 gesloten in verband met de bouwvakvakantie.

Lees verder
18 juni
Montage fase 2 gestart bij Meerkip te Middenmeer!

Hardeman | van Harten B.V. is gestart met de montage van de tweede stal bij Meerkip te Middenmeer. In dit nieuwsartikel de mooie opleverfoto's van de nieuw gebouwde loods en stal en een aantal montagefoto's van de tweede stal. 

Lees verder
16 juni
Nieuw aangenomen: Uitbreiding DSV te Oostrum!

In opdracht van Unibouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating leveren en monteren van de uitbreiding van het distritibutiecentrum DSV Solutions. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Het betreft een groot distributiecentrum van 13.000 m² en 1.500 m² kantoor.

Lees verder
12 juni
UPDATE: kantoor Venray bijna gereed!

In dit nieuwsartikel een aantal foto's van het kantoor te Venray. Dit project is al diverse keren in het nieuws geweest.

Lees verder
12 juni
Gestart met dak- en gevelbeplating Riviera Maison te Amsterdam

Hardeman | van Harten B.V. is deze week gestart met de dak- en gevelbeplating van Riviera Maison te Amsterdam. 

Lees verder
26 mei
Agrarisch project 't Veld opgeleverd!

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. heeft Hardeman | van Harten de dak-en wandbeplating uitgevoerd bij familie Veldman te 't Veld. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Wouter van Hoef had de leiding tijdens de uitvoering op de bouw.

Lees verder
19 mei
Montage te Zoetermeer gestart!

Hardeman | van Harten is deze week gestart met de montage van de stalen gevelbeplating te Zoetermeer. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Arjen van Harten zorgt voor een goede uitvoering op de bouw. 

Lees verder
20 april
Montage kantoor gestart te Venray!

Hardeman | van Harten B.V. is deze week gestart met het monteren van de beplating van het kantoor. Foto's hiervan zijn opgenomen in dit nieuwsartikel. Project Inalfa te Venray is al een aantal maanden in ontwikkeling. Projectleider Martijn Jansen heeft deze opdracht aangenomen. Voorman Wilco van Eck zorgt voor een goede uitvoering op de bouw. 

Lees verder
18 april
Nieuwe kraan in gebruik!

Hardeman | van Harten B.V. heeft vanaf vandaag een nieuwe kraan in gebruik. Kraanmachinist Erwin Top zal vanaf vandaag deze kraan gaan bedienen. 

Lees verder
16 april
UPDATE: buitenzijde van Vreugdenhil te Gorinchem bijna klaar!

In dit nieuwsartikel een aantal foto's van de nieuwbouw Vreugdenhil te Gorinchem. Dit project is al diverse keren in het nieuws geweest. 

Lees verder
15 april
Nieuw aangenomen: Bedrijfspand Porsche te Heteren!

In opdracht van Groothuis Bouwgroep B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen bedrijfspand ten behoeve van de autoindustrie. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
13 april
Project Veldman te 't Veld bijna opgeleverd!

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating geleverd en gemonteerd bij familie Veldman te 't Veld. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Wouter van Hoef had de leiding tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

Lees verder
10 april
Nieuw aangenomen: Nieuwbouw Riezebos te Genemuiden!

In opdracht van Groothuis Bouwgroep B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating leveren en monteren van een nieuw te bouwen pand te Genemuiden. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
02 april
Nieuw aangenomen: Bedrijfshal Riviera Maison te Amsterdam!

In opdracht van Pleijsier Bouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating leveren en monteren van een nieuw te bouwen bedrijfshal voor Riviera Maison. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
31 maart
Gestart met dak- en gevelrenovatie van een bedrijfshal te Avenhorn!

In opdracht van V.O.F. Martin Braas te Avenhorn gaat Hardeman | van Harten B.V. het dak en de gevels renoveren van een bedrijfshal te Avenhorn. De bedrijfshal is van B&L Tulips. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Gerrit de Kruif heeft de leiding tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

Lees verder
26 maart
Renovatie Biker's Best in Renswoude opgeleverd!

Biker's Best is een groothandel in Honda Goldwing Accessoires. De renovatie opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. In dit nieuwsartikel foto's van de oude en nieuwe situatie! 

Lees verder
25 maart
Nieuw aangenomen: Dak- en gevelrenovatie Bontrans Woerden!

In opdracht van Bontrans Woerden gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating renoveren van een bedrijfshal. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman en zal over een paar weken worden uitgevoerd.

Lees verder
23 maart
Nieuwe impressie van de vakopleiding Montage Metalen Gevels en Daken!

Diverse foto's van ons personeel in opleiding geven een duidelijk beeld van de schoolopdrachten. Wij nemen u graag mee in het leerproces van onze jongens: van een jongen-in-opleiding naar een topmonteur! 

Lees verder
21 maart
Nieuw aangenomen: Koel- en vrieshuis De Vries te Nijkerk!

In opdracht van Aannemersbedrijf Berkhof gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een nieuw te bouwen bedrijfspand. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman.

Lees verder
17 maart
Project Ter Maten te Bunschoten is afgerond!

In opdracht van Bouwbedrijf Van de Vliert heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating gemonteerd van bedrijfspand Ter Maten te Bunschoten. De opdracht is aangenomen door Martijn Jansen. In dit nieuwsartikel zijn foto's na afronding weergegeven! 

Lees verder
12 maart
Dakrenovatie te Epe opgeleverd!

In opdracht van Klaas Mulder Bouwbedrijf B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. het dak gerenoveerd van de Welkoop te Epe. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Gerrit de Kruif had de leiding tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw. 

Lees verder
10 maart
Monteurs in opleiding op excursie naar Rockwool en Rockpanel!

Een aantal van de jongere personeelsleden volgen de opleiding tot Monteur Metalen Gevels en Daken. Vanuit de opleiding worden verschillende excursies georganiseerd om zo de kennis van de leerlingen te vergroten. Daarnaast wordt de theorie ook levend en krijgen ze meer inzicht in de materialen.

Lees verder
05 maart
Nieuw aangenomen: Bruil Beton& Mix te Ede

In opdracht van Bruil Bouw B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating van de uitbreiding monteren bij EBC Mix te Ede. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman. 

Lees verder
02 maart
Werk in uitvoering in Middelstum

In opdracht van Notebomer's Agrabouw B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dakbeplating aan het monteren bij familie Bos te Middelstum. De opdracht bestaat uit het leveren en monteren van de dakbeplating. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman.

Lees verder
27 februari
Nieuw aangenomen: Nieuwbouw bedrijfshal Resin te Enschede

In opdracht van Systabo B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van een bedrijfshal te Enschede. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
20 februari
Update: Eerste Bauhaus van Nederland gestart!

In opdracht van Systabo is Hardeman | van Harten B.V. deze week begonnen met het monteren van de dakbeplating van de nieuwe Bauhaus te Groningen. Het project is al eens eerder in het nieuws langsgekomen als 'nieuw aangenomen' project.

Lees verder
17 februari
Project Sportpark te Wijk bij Duurstede in de uitvoering!

In opdracht van Remmers Bouwbedrijf B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren bij een sportpark te Wijk bij Duurstede. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Gijs Bakker begeleidt de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

Lees verder
05 februari
Nieuw aangenomen: Bedrijfspanden Obelink te Winterswijk

In opdracht van J. Obelink Onroerend Goed B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van de uitbreiding aan de Snelliusstraat te Winterswijk. De opdracht bestaat uit bedrijfshallen, een vluchtgebouw, een fietsenstalling en een rookruimte. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman.

Lees verder
03 februari
Project Loods 5 te Amersfoort in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Aan de Stegge Twello de dak- en wandbeplating aan het monteren bij Loods 5 te Amersfoort. Het betreft de nieuwbouw van een groot winkelpand. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. 

Lees verder
29 januari
Project Geostick te Uithoorn in de uitvoering!

In opdracht van Slingerland Bouw is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren van een grote bedrijfshal in Uithoorn. Het betreft een uitbreiding van Geostick. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
20 januari
Dakrenovatie te Beekbergen opgeleverd

In opdracht van Aannemingsbedrijf Draisma B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. het dak gerenoveerd van VSM te Beekbergen. De opdracht is aangenomen door projectleider Kees Methorst.

Lees verder
13 januari
Mts de Kam - van Berkum te Aldeboarn

In opdracht van Aannemingsbedrijf Bangma heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating gemonteerd bij Mts. de Kam - van Berkum te Aldeboarn. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. Voorman Erwin Top heeft toezicht gehouden tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

Lees verder
09 januari
Nieuw aangenomen: Distriport te Tilburg

In opdracht van Sprangers Bouwbedrijf B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van Distriport te Tilburg. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Het betreft een grote bedrijfshal, bedoeld voor de opslag van goederen en verdeeld in verschillende units met eigen kantoor. Het project zal in twee fasen worden uitgevoerd.

Lees verder
09 januari
Nieuw aangenomen: Distriport te Rotterdam (Waalhaven)

In opdracht van Sprangers Bouwbedrijf B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van Distriport te Rotterdam op industrieterrein Waalhaven. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
09 januari
Nieuw aangenomen: Distriport te Bergen op Zoom

In opdracht van Sprangers Bouwbedrijf B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren van Distriport te Bergen op Zoom. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. In industriegebied Noordland te Bergen op Zoom aan de Conradweg zal een modern en duurzaam multi-user distributiecentrum van circa 56.000 m² worden gerealiseerd. Dit grote project is opgedeeld in twee fasen.

Lees verder
08 januari
Nieuwbouw project te Egmond aan de Hoef

In opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating gemonteerd bij familie Vrouwe te Egmond aan de Hoef. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. De daadwerkelijke uitvoering op de bouw stond onder leiding van voorman Wouter van Hoef.

Lees verder
06 januari
UPDATE: Dak- en wandbeplating monteren in Zuidschermer

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren in Zuidschermer. Het betreft een stal voor fam. Groot - van de Lee. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje en wordt uitgevoerd door voorman Gerrit de Kruif. 

Lees verder
19 december
Wij zijn de kerstvakantie gesloten!

Week 52 en week 1 is Hardeman | van Harten gesloten. Maandag 5 januari staan wij weer voor u klaar! 

Lees verder
18 december
Nieuw aangenomen: ND Logistics te Nieuwegein

In opdracht van Pleijsier Bouw Genemuiden B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren voor project ND Logistics te Nieuwegein. De opdracht is aangenomen door Jan Hardeman en zal in 2015 worden uitgevoerd. Het betreft de nieuwbouw van een verscentrum voor Albert Heijn van circa 30.000 m².

Lees verder
17 december
Werk in uitvoering op Ameland!

In opdracht van Bouwbedrijf Visser Dokkum B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dak-  en wandbeplating aan het monteren bij familie Groenewold te Hollum (Ameland). De opdracht is aagenomen door projectleider Erik Hardeman en wordt uitgevoerd door de voormannen Erwin Top en Jaap Koster.

Lees verder
11 december
Project Allsafe te Zwolle bijna opgeleverd!

In opdracht van Groothuis Bouwgroep heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating gemonteerd van een bedrijfspand in Zwolle. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Marius Loedeman had de leiding tijdens de uitvoering. 

Lees verder
02 december
Binnenkort: Agro Expo Beurs in Assen!

Hardeman | van Harten B.V. staat op 16 t/m 18 december 2014 op de beurs in Assen. AgroExpo Assen is dé vakbeurs voor de complete agrarische sector in Noordoost-Nederland. Vanaf dinsdag 16 december is de TT Hall Assen drie dagen lang 'the place to be' voor ondernemende akkerbouwers, (melk)veehouders en boeren met een gemengd bedrijf. Bezoek onze stand (nr. 132) en laat u informeren door onze medewerkers!

Lees verder
28 november
Nieuwbouwproject te Lopik aangenomen!

In opdracht van Aannemersbedrijf H. Schouten V.O.F. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating monteren voor Ruud Borst Transport te Lopik. Het betreft de nieuwbouw van een bedrijfspand. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman en zal in 2015 worden uitgevoerd.

Lees verder
27 november
Montagefoto's van project EWN te Barneveld!

Project EWN te Barneveld komt steeds dichter bij de oplevering. Om u een beeld te geven van dit project zijn een aantal montagefoto's gemaakt.

Lees verder
25 november
UPDATE: Dakrenovatie Hitachi te Oosterhout in de uitvoering!

In opdracht van Middelwateringbouw B.V. is Hardeman | van Harten B.V. een grote dakrenovatie aan het uitvoeren voor Hitachi te Oosterhout. De opdracht is aangenomen door projectleider en directeur Jan Hardeman. Voorman en directeur Peter van Harten houdt samen met voorman Mathijs Kok toezicht tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

Lees verder
20 november
Nieuw project aangenomen: Loods 5 te Amersfoort

Hardeman | van Harten B.V. gaat in opdracht van Aan de Stegge Twello de dak- en wandbeplating leveren en monteren bij Loods 5 te Amersfoort. Het betreft de nieuwbouw van een groot winkelpand waarvan de bouw reeds is begonnen. 

Lees verder
14 november
Nieuwe kraan voor Hardeman | van Harten

Hardeman | van Harten B.V. heeft haar materieel uitgebreid met een nieuwe kraan AT5. Een grote investering die zeker de moeite waard zal zijn. We hebben voor u een aantal foto's van onze nieuwe aanwinst gemaakt.

Lees verder
06 november
Groot project Bauhaus te Groningen aangenomen!

In opdracht van Systabo B.V. gaat Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating leveren en monteren voor een Bouwmarkt in Groningen. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen.

Lees verder
04 november
Nieuwbouw te Marknesse in de uitvoering!

In opdracht van Hette Bouw B.V. monteert Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating voor Mts. Laan-Blauw te Marknesse. De opdracht is aangenomen door projectleider Rik van Milgen. Voorman Mathijs Kok houdt toezicht tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw. 

Lees verder
03 november
Project EWN te Barneveld van start!

In opdracht van Unibouw is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren van een nieuwe bedrijfshal voor EWN Eierencentrale te Barneveld. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Wilco van Eck draagt zorg voor de uitvoering op de bouw. 

Lees verder
28 oktober
Project Vink te Barneveld in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is de dak- en wandbeplating aan het monteren voor project Vink te Barneveld. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. Voorman Marius Loedeman houdt toezicht tijdens de montage.

Lees verder
17 oktober
Project Scherpenkate te Hasselt in de uitvoering!

In opdracht van Aannemersbedrijf Dons en Troost B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren bij de heer Scherpenkate te Hasselt. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. De uitvoering op de bouw wordt begeleidt door voorman Martien van Harten.

Lees verder
13 oktober
Agrarisch project Verhoef-Hofland VOF te Stolwijk

In opdracht van Van Herk Bouw B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating gemonteerd voor Verhoef-Hofland V.O.F. te Stolwijk. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. Voorman Marius Loedeman heeft toezicht gehouden tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw.

Lees verder
09 oktober
Project Dairy Foods te Gorinchem in de uitvoering!

In opdracht van De Vries en Verburg brengt Hardeman | van Harten B.V. de dak- en gevelbeplating aan. Het betreft ongeveer 24.000 m². De opdracht is in juni 2014 aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Wim de Weerd heeft leiding op de bouw. 

Lees verder
07 oktober
Agrarisch project te Heerhugowaard in de uitvoering!

In opdracht  van Aannemingsbedrijf De Jong Ursem B.V. is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren voor de heer Zuurbier te Heerhugowaard. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. Voorman Gerrit de Kruif heeft de leiding tijdens de uitvoering op de bouw. Dit agrarische project betreft een nieuwbouw van een stal. 

Lees verder
06 oktober
Project Walet te Nijkerk bijna afgerond

In opdracht van Bouwbedrijf Doppenberg B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating gemonteerd bij Walet te Nijkerk. De opdracht is aangenomen door projectleider Martijn Jansen. Voorman Roelof Boonzaaijer heeft toezicht gehouden tijdens de daadwerkelijke uitvoering op de bouw. 

Lees verder
03 oktober
Gevelrenovatie te Warmond uitgevoerd

Hardeman | van Harten B.V. heeft in opdracht van de heer Van de Herik een gevelrenovatie van een bedrijfsgebouw uitgevoerd. Dit bedrijfsgebouw is gevestigd in Warmond. De opdracht is aangenomen door projectleider Cris Fraanje. De daadwerkelijke uitvoering op de bouw stond onder leiding van voorman Martien van Harten.

Lees verder
18 september
Impressie van een afgerond project in Breda

Hardeman | van Harten B.V. heeft in Breda de dakbedekking en de wandbeplating uitgevoerd van een bedrijfsverzamelgebouw. De opdracht is gegeven door Moburg B.V. en aangenomen door onze projectleider Martijn Jansen. Voorman Gijs Bakker heeft gezorgd voor een goede uitvoering op de bouw.

Lees verder
18 september
Impressie van Nutrifeed Campina te Veghel

In opdracht van Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling B.V. heeft Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating uitgevoerd bij Campina te Veghel. De opdracht is aangenomen door Martijn Jansen en uitgevoerd door voorman Gijs Bakker. 

Lees verder
17 september
UPDATE: Nieuwbouw te Benschop

Hardeman | van Harten B.V. is deze week begonnen met de dak- en wandbeplating van een nieuwbouw in Benschop. 

Lees verder
17 september
Project in Espel in de uitvoering

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Hedi Bouw B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren bij familie Vos te Espel. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman. Voorman Marius Loedeman begeleidt de uitvoering op de bouw.

Lees verder
16 september
Project Meerkip te Middenmeer bijna afgerond!

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Bouwbedrijf W. Hardeman B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren bij Pluimveebedrijf Meerkip te Middenmeer. De opdracht is aangenomen door projectleider Erik Hardeman.

Lees verder
15 september
Nieuwe bedrijfsfilm over onze organisatie!

Hardeman | van Harten B.V. heeft vandaag de nieuwe bedrijfsfilm gepubliceerd. In de film wordt duidelijk uiteengezet wat Hardeman | van Harten B.V. voor u kan betekenen! 

Lees verder
04 september
Werk in uitvoering in Sevenum!

In opdracht van Agrifirm W.O.G. B.V. is Hardeman | van Harten B.V. een Boerenbondwinkel te Sevenum aan het renoveren. De opdracht is aangenomen door projectleider en directielid Jan Hardeman. De uitvoering wordt begeleid door voorman Martien van Harten.

Lees verder
03 september
Groot project G-Star in Amsterdam in ontwikkeling!

Hardeman | van Harten B.V. is sinds een paar weken aan het werk bij project G-Star te Amsterdam. In opdracht van Pleijsier Bouw B.V. wordt hier de dak- en wandbeplating gemonteerd van dit grote project.  Dit project is aangenomen door directielid en projectleider Jan Hardeman. De daadwerkelijke uitvoering op de bouw wordt begeleid door directielid en projectleider Peter van Harten. 

Lees verder
01 september
Montage dakbeplating bij Mts Bultsema te Legemeer

Hardeman | van Harten B.V. monteert de dakbeplating bij Mts. Bultsema te Legemeer in opdracht van Aannemingsbedrijf Bangma. Projectleider Erik Hardeman heeft deze opdracht aangenomen en voorman Jan van Doorn houdt toezicht op de bouwplaats.

Lees verder
29 augustus
Dakrenovatie bij Jos van Rees Riethandel

Hardeman | van Harten B.V. gaat in opdracht van Jos van Rees Riethandel het dak renoveren van een groot bedrijfspand. Dit project krijg extra aandacht doordat er in het bedrijfsleven steeds meer aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en het milieu. Asbestverwijdering is daar ene onderdeel van. Na de sanering gaat Hardeman | van Harten B.V. de dakbeplating leveren en monteren.

Lees verder
28 augustus
1e fase bij Koepon te Garnwerd afgerond!

Hardeman | van Harten B.V. heeft de eerste fase van Veehouderij Koepon te Garnwerd afgerond. De tweede fase zal binnenkort worden uitgevoerd. De opdracht, gegeven door Notebomer's Agrabouw, betreft de nieuwbouw van een grote melkveestal. Hardeman | van Harten B.V. monteert hier de dak- en gevelbeplating.

Lees verder
26 augustus
UPDATE: Condor te Rotterdam in de uitvoering!

In opdracht van Bouwbedrijf Vries en Verburg is Hardeman | van Harten B.V. de dak- en wandbeplating aan het monteren van een grote bedrijfsruimte. Het betreft een nieuwbouw in Rotterdam.

Lees verder
21 augustus
BMW te Amsterdam in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is al een paar weken bezig met de uitvoering van project BMW te Amsterdam. Deze week voeren onze medewerkers de laatste werkzaamheden uit. Volgende week zal dit project worden opgeleverd.  

Lees verder
19 augustus
Verslag personeelsdag Hardeman | van Harten

De laatste vrijdag voor de bouwvakantie heeft Hardeman | van Harten B.V. voor de medewerkers een gezellige personeelsdag georganiseerd. De medewerkers kijken terug op een geslaagde middag en avond! 

Lees verder
18 augustus
Naar Buiten beurs 2014 te Barneveld

De Naar Buiten Beurs 2014 te Barneveld is druk bezocht. Hardeman | van Harten B.V. heeft verschillende bezoekers te woord gestaan in de stand. 

Lees verder
22 juli
Montagefoto's van project Wehkamp te Zwolle

Hardeman | van Harten B.V. is op dit moment onder andere aan het werk in Zwolle. Project Wehkamp vordert en tijdens de montage worden verschillende foto's gemaakt. 

Lees verder
18 juli
Nieuwbouw project Inalfa te Venray aangenomen!

Hardeman | van Harten B.V. gaat in opdracht van Van der Heijden Bouw & Ontwikkeling de dak- en wandbeplating monteren bij Inalfa te Venray. 

Lees verder
11 juli
Tweede fase bij Siberië te Maasbree is gestart!

Hardeman | van Harten B.V. is bezig met de montage van dak- en wandbeplating bij een groot distributiecentrum te Venlo. Het betreft de tweede fase!

Lees verder
07 juli
Tweede fase grootste graandepot van West-Europa in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is deze week gestart met de tweede fase van een grote graanopslag in Kampen.

Lees verder
04 juli
Werk in uitvoering in Beemte!

Hardeman | van Harten B.V. is gestart met de uitvoering van de sanering en renovatie van het dak bij een manege in Beemte. 

Lees verder
03 juli
Groot project Dairy Foods te Gorinchem aangenomen!

Projectleider Martijn Jansen heeft weer een groot project in Gorinchem aangenomen. Het betreft de melkpoederfabriek van Dairy Foods (Vreugdenhil). In opdracht van Vries en Verburg gaan wij hier de dak- en gevelbeplating monteren.

Lees verder
24 juni
Open dag bij Van Weperen te Oosterwolde

Hardeman | van Harten B.V. heeft de dak- en wandbeplating gemonteerd bij dhr. Van Weperen in Oosterwolde. Een aantal medewerkers hebben de Open Dag bezocht, bezoekers te woord gestaan en verschillende foto's gemaakt.

Lees verder
10 juni
BMW Ekris te Veenendaal opgeleverd!

Hardeman | van Harten B.V. heeft de gevelbeplating uitgevoerd bij het bedrijfspand van BMW Ekris te Veenendaal. Het totaalbeeld van het project is zichtbaar op de foto's. 

Lees verder
30 mei
Project Xenos te Waalwijk bijna opgeleverd!

Project Xenos te Waalwijk is bijna afgerond. Halverwege januari van dit jaar is Hardeman | van Harten B.V. begonnen met de montage van dak- en beplating bij dit grote gebouw met een hoogte van 35 meter.

Lees verder
20 mei
Ronde panelen bij project Dolphin te Harderwijk!

Project Dolphin te Harderwijk is al een aantal weken in de uitvoering. Bij dit project zijn ronde panelen gemonteerd. 

Lees verder
13 mei
Project graandepot Agrifirm in Kampen in de uitvoering!

Hardeman | van Harten B.V. is in opdracht van Weever Bouw de dak- en wandbeplating aan het monteren in Kampen. De totale opdracht bestaat uit een loods, een losgebouw en een bedieningsgebouw. 

Lees verder
13 mei
Nieuwe website online!

Welkom op onze nieuwe website!

Lees verder
01 mei
Project Wehkamp te Zwolle in uitvoering!

Het grote project in Zwolle is in volle gang. Verschillende aannemers zorgen voor de uitvoering van het grote distributiecentrum, bestaande uit 3 bouwlagen. Hardeman | van Harten monteert de dak- en gevelbeplating.

Lees verder