16 juni

Eosta te Waddinxveen aangenomen!

In opdracht van Systabo BV gaan wij de beplating leveren en monteren bij de nieuwbouw Eosta te Waddinxveen. Eosta is een internationaal fair trade distributeur van vers organisch fruit en groente. Projectleider Martijn Jansen heeft dit werk aangenomen. De nieuwbouw zal naar verwachting medio 2018 worden opgeleverd.

Eosta Waddinxveen

 

 

 

Wij gaan bij dit werk de dak- en gevelbeplating en een binnenwand leveren en monteren.

 

 

DAK - 14.900 m²

De dakbeplating zal uitgevoerd worden in dakplaten 125/1000.

 

GEVEL - 7.630 m²

Het grootste gedeelte van de gevels zullen bekleed worden met sandwichpanelen, verticaal gemonteerd 140mm. De buitenzijde wordt voorzien van een gladde 50mu coating in Ral 1035. Een klein gedeelte van de gevel wordt voorzien van sandwichpanelen met een dikte van 100mm, buitenzijde voorzien van een gladde 50mu coating in een standaardkleur.

 

BINNENWAND - 2.560 m²

De binnenwand wordt uitgevoerd in een sandwichpaneel, 100 & 140mm dikte, aan beide zijden voorzien van van interieurcoating in Ral 9002.

 

 

 

 

Hierboven een impressie van de nieuwbouw Eosta.

 

 

 

Over Eosta

Eosta is een internationaal fair trade distributeur van vers organisch fruit en groente, met name overzeese producten zoals fruit en gewassen uit kassen. Eosta gaat aan de andere kant van de A12, op een steenworp afstand van het huidige complex een nieuw distributiecentrum bouwen. Het project zal vanaf de zomer 2017 worden gerealiseerd en medio 2018 worden opgeleverd.